مسیح اسلام مسیح اسلام 4.1 17 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 27 خواهم خواند 11 ناشر شابک ۹۷۸۹۶۴۹۷۳۷۰۰۳ تعداد صفحات 199 تاریخ انتشار 1400/3/31 توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به مسیح اسلام فصل کتاب مسیح اسلام 4.1 3 صفحۀ 73 «مَثَلُ علیٍّ فی هذه الاُمّة کمثل الکعبة ... النظر إلیها عبادةٌ ، والحجُّ إلیها فریضةٌ مثل علی در این امت مانند کعبه است که نگاه به او عبادت و طواف و حجش واجب است.» 0 0 محمد امین پرنیان مسیح اسلام 4.1 3 صفحۀ 17 «بر در بهشت مکتوب شده است لا اله الا الله، محمد رسول الله، علی اخو رسول الله قبل ان تخلق السماوات والارض؛ علی برادر پیام آور کردگار بوده است، پیش آنکه زمین و آسمانی خلق شود.» 0 2 لیستهای مرتبط به مسیح اسلام H.Alipour لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 6 عباس احمدی امام علی (در تکمیل فهرست کمک کنید) 29 کتاب در تکمیلش کمک کنید. 28 102 مدافع حرم زندگینامه ائمه معصوم علیهم السلام درمنابع اهل تسنن 3 کتاب سلام به همه پیشنهاد می کنم این 2 کتاب درباره امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام و امام حسین علیه السلام را بخونید. مسیح اسلام درباره امیرالمؤمنین هست که البته زیاد کامل نیست. زینت دوش نبی درباره سیدالشهداء هست و کتاب خیلی خوبی هم هستش داستان های روان از برهه هایی از زندگی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به همراه شخصیت نامه که در اون شخصیت هایی که در کتاب از اون ها نام برده شده معرفی می شوند. اگر کتابی درباره ائمه اطهار در منابع اهل سنت پیدا کردید حتما بگید تا به لیست اضافه کنم کتاب سوم رو بعدا معرفی می کنم🖐🏻 به امید ایران آگاه و متعالی🇮🇷 0 0 شهید زنده عاشق 🇵🇸🇮🇷 امیرالمؤمنین علی (علیه السلام). 11 کتاب کتاب های مربوط به امام علی(ع) و ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) . اگه کتابی خوندید که مربوط به لیست میشه معرفی کنید تا به لیست اضافه کنم. 0 30 فصل کتاب علی ای همای رحمت ... 9 کتاب کتاب هایی در رابطه با شخصیت حضرت علی(ع) 3 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فصل کتاب 1402/9/30 کتاب "مسیح اسلام" داستانهایی از فضائل امام علی (ع) از دیدگاه اهل سنت را بیان می کند. در هنگام مطالعه کتاب خیلی از روایات برایتان آشنا خواهدبود ولی تماما از منابع اهل سنت استفاده و اتفاق خوبی که در کتاب شاهدش هستید در هر صفحه، منابع کامل مرتبط با مطلب داستانی در پاورقی آورده شده است. کتاب دارای داستان های کوتاه و پیوسته است که با نثر خوب نویسنده بهترین انتخاب برای مطالعه در اتوبوس، مطب یا مترو هست. 0 0 مدافع حرم 1403/6/18 روایتی از زندگانی امیر المؤمنین علی علیه السلام 0 0 مهنازمیرزایی 1403/3/22 کامل نیسن اما خوبه 0 0