معرفی کتاب راز اثر کاترین دی. هیوز مترجم سودابه قیصری

3.5

ناشر
آموت
1399/10/29

مری، رازی را حفظ کرده، چهل سال پیش، تصمیم گرفته دنیایش را برای همیشه تغییر داده و مسیر زندگی یکی از عزیزانش را دگرگون کند. بت دنبال پاسخ­‌هاست هرگز واقعیت را درباره‌­ی پدرش نمی­‌فهمد، اما شناختن مرد می­‌توانست تنها راه نجات پسر درمانده­‌اش باشد. وقتی بت بریده­‌ی روزنامه‌­ای را میان وسایل مادرش پیدا می­‌کند، می­‌فهمد که کلید آینده‌­ی کودکش در گذشته­‌ی خود او نهفته است. او باید به جایی که همه­‌ی آن ماجرا شروع شد برود تا راز را رمزگشایی کند.
کاترین هیوز
در سال 1964 در آلتری نم چشر، حدود چند مایلی جنوب منچستر به دنیا آمد و اولین کتاب خود نامه را در سال 2015 منتشر کرد که در همان سال پر فروش­ترین کتاب Ebook و نامزد جایزه­‌ی بهترین داستان بر اساس تاریخ شد.
سودابه قیصری
متولد 1340 در آبادان فارغ ­التحصیل زبان انگلیسی از دانشگاه شهید چمران اهوازد، دبیر زبان انگلیسی تا سال 83. آغاز کار مطبوعاتی از 74 تا کنون.
مترجم رمان­‌های:
دختر گل لاله/ مارگارت دیکنسون/نشر آموت
نامه/ کاترین هیوز/ نشر آموت

واقعا نمی‌دونم چه امتیازی بدم.. جالب بود ولی چند تا نکته رو یکم باهاشون مشکل داشتم.
یکی اینکه خیلی با جزئیات بچه دنیا آوردن پتولا رو توضیح داده بود، حالا این می‌تونه مثبت باشه یا منفی ولی من یکم اذیت شدم  از تصور اون شرایط.
مشکل بعدی اینکه به نظرم دیگه خیانت خیلی داره تو کتاب ها معمول می‌شه!(علاوه بر قضیه پدر مری و زنش که عادی با این قضیه برخورد کرد،) اگه سلوین(نمی‌دونم درست گفتم اسمشو یا نه) انقد باربارا رو دوست داشت و عاشقش بود، به نظرم نباید زندگی با اون تازه با وجود دخترشون جوری براش اذیت‌کننده می‌شد که با یه زن دیگه رابطه برقرار کنه و وقتی باربارا گفت طلاق بگیریم، اصلا واسش مهم نباشه و خیلی راحت قبول کنه.
از اون طرف رفتار باربارا هم برام عجیبه. چطور علاقه‌ش با این اتفاقات کم نشد و برگشت پیش مرده، تازه نه به خاطر اینکه ازش بخواد، چون زن دومش ولش کرده بود!! مگه غرور نداری تو؟😭 حالا باز این یه چیزی، حداقل برو یه جای دیگه زندگی کن یا یکم فاصله بگیر ازش. چطور می‌تونی پاشی باهاشون بری گردش؟؟!
البته چیزای جالبی هم داشت، اینکه مایکل همون میکی و زن مری شده بود و چیزای دیگه..
چقد طولانی شد! خلاصه در کل اینکه معمولی بود. بد نیست برا یه بار خوندن:)

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.