معرفی کتاب روزی مثل امروز اثر کلی مکنیل مترجم سیدرضا حسینی روزی مثل امروز کلی مکنیل و 1 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر آموت شابک 9786006605821 تعداد صفحات 432 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب روزی مثل امروز، مترجم سیدرضا حسینی. بریدۀ کتابهای مرتبط به روزی مثل امروز Mahsa 1402/4/6 روزی مثل امروز کلی مکنیل 5.0 1 صفحۀ 1 هرکسی در زندگی خودش دست به انتخاب هایی میزند. ان شغل را قبول کنم یا نه؟ ان خانه را بخرم یا نه؟ با نامزدم بهم بزنم یا با او ازدواج کنم؟ چراغ زرد را رد کنم یا پشت چراغ بایستم؟ مسیر ما و زندگی مان با تک تک تصمیم های کوچک و بزرگی که می گیریم، برای همیشه تغییر میکند. بعضی انتخاب ها ساده تر هستند. مهم این است که از انتخاب خودمان راضی باشیم. مهم این است که تک تک لحظه های زندگی مان را قدر بدانیم و گرامی بداریم. به این نتیجه رسیده بودم که هر زندگی ای کمی ها و کاستی هایی دارد. اما اگر بخت یارتان باشد، می تواند شاد و شیرین باشد. #روزی_مثل_امروز 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین شرقیِ غمگین 1402/10/15 این کتاب حقشه که بیشتر از این بهش توجه بشه چون واقعا یه کتاب کامل و بی عیب و نقصه.من به راحتی با داستانش همراه شدم و دوستش دارم.💞 0 1