بریدهای از کتاب روزی مثل امروز اثر کلی مکنیل
1402/4/6
هرکسی در زندگی خودش دست به انتخاب هایی میزند. ان شغل را قبول کنم یا نه؟ ان خانه را بخرم یا نه؟ با نامزدم بهم بزنم یا با او ازدواج کنم؟ چراغ زرد را رد کنم یا پشت چراغ بایستم؟ مسیر ما و زندگی مان با تک تک تصمیم های کوچک و بزرگی که می گیریم، برای همیشه تغییر میکند. بعضی انتخاب ها ساده تر هستند. مهم این است که از انتخاب خودمان راضی باشیم. مهم این است که تک تک لحظه های زندگی مان را قدر بدانیم و گرامی بداریم. به این نتیجه رسیده بودم که هر زندگی ای کمی ها و کاستی هایی دارد. اما اگر بخت یارتان باشد، می تواند شاد و شیرین باشد. #روزی_مثل_امروز