معرفی کتاب اساطیر یونان اثر عباس مخبر

اساطیر یونان

اساطیر یونان

3.2

1402/1/1

این کتاب از مجموعهی درسگفتارهای مولف درباب اساطیر ایران و جهان است. اسطورههای یونان بخشی از جذابترین و اثرگذارترین اسطورههای جهان است. این پیکرهی غنی خیالآفرینی بشر، از زمان تدوین آن یعنی ۲۵۰۰ سال پیش تا امروز الهامبخش نویسندگان، نمایشنامهنویسان، شاعران، نقاشان، موسیقیدانان، هنرمندان تجسمی و انواع هنرهای جدید ازجمله سینما بوده است. مولف در این کتاب تلاش کرده است تا ضمن معرفی این مجموعه، گامی به پیش بردارد و با نگاهی تحلیلی، به تبارشناسی خدایان و الههها و بنمایههای فلسفی، تقدیرگرایانه و روانکاوانهی مندرج در پس و پشت آنها بپردازد. توجه به بخشهای کمتر دیدهشدهی اساطیر یونان و تأکید بر اهمیت و نقش الههها در مجادلهی دیرپای میان نظامهای مادرتبار و پدرسالار از دیگر ویژگیهای این کتاب است.

لیست‌های مرتبط به اساطیر یونان

مهدیس

مهدیس

1404/2/26

بالاخره این کتاب رو بعد از مدتی بسیار طولانی تموم کردم. یه جایی وسطای کتاب می خواستم ولش کنم و در موردش بنویسم کتابی که نه برای خواننده ی متخصص مناسبه چون چیزی رو عمیق و تحلیلی بررسی نمی کنه و نه برای خواننده ی مبتدی چون همه روایات اسطوره سرسری و خیلی مختصر و سریع گفته می شن و رد می شن. یعنی نه به سطح اسطوره درست پرداخت شده و نه به عمق اون. خلاصه که می خواستم بگم کتابی هست که واقعا از خریدش پشیمونم و هیچ مخاطبی رو نمی تونه راضی نگه داره، ولی.... ولی از صفحه ی 200 کتاب یکهو روایت جذاب شد. نمی تونستم کتاب رو زمین بذارم. توصیفات قوی و جذاب شده بود و تقریبا تا آخر هم روایت با قدرت ادامه پیدا کرد و من واقعا نمی دونم خوندنش رو پیشنهاد کنم یا نه. من چون خریده بودمش به هر حال ادامه اش دادم و خوندم ولی نمی دونم باید به کسی پیشنهاد کرد خریدش رو یا نه. به هر حال که چیز های زیادی هم بهم اضافه کرد اگرچه تو 200 صفحه ی اول واقعا کلافه و بی صبرم کرده بود. در نهایت الان که تموم شد ازش راضی ام اما اصلا نباید انتظار داشته باشید که صرفا داستان های اسطوره های یونانی باشه. به اونا هم خیلی خلاصه و سرسری می پردازه ولی فایده ای چندان نداره که به این منظور استفاده بشه. در هر صورت خوشحالم از تموم شدنش رو اینکه تهیه اش کنید یا نه تصمیم خودتونه.