معرفی کتاب اینسو و آنسوی متن اثر عباس معروفی اینسو و آنسوی متن عباس معروفی 4.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 20 ناشر گردون شابک 9783864330179 تعداد صفحات 409 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب اینسو و آنسوی متن، نویسنده عباس معروفی. لیستهای مرتبط به اینسو و آنسوی متن "死の天使" 1403/10/16 "به یاد عباس معروفی" 7 کتاب "روحِ آدم را میجوند، تا حرفِ خودشان را به کرسی بنشانند؛ نه به عشق فکر میکنند نه به گذشتهها، و یادشان نمیآید که روزی، روزگاري، گفته اند: «دوستت دارم»...!" عباس معروفی-روحشان شاد و یادشان گرامی-مرد بزرگی بود که با کتاب هایش جمعیتی ویران میشد.ایشان در سال ۱۳۳۶ پا به این جهان گذاشتند و بعد در سال ۱۴۰۱ یا حدودا دو سال پیش چشمانشان را بستند و به خواب ابدی فرو رفتند. به یاد ایشان، بهترین کتاب هایشان را آماده کرده ام تا کمی از ایشان در کنار هم یاد کنیم. 0 28 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سید علی مرعشی 1401/4/18 چه خاطراتی که زنده نشد با این جلسات صوتی و البته به صورت مکتوب در آمده... 0 7 dream.m 1404/4/22 من از طرفدارهای آقای عباس معروفی هستم. اگر هم نبودم بازهم این کتاب پنج ستاره ارزش داشت. به جرات و صادقانه میتونم بگم یکی از ارزشمند ترین و آموزنده ترین کتابهای زندگیم رو خوندم و چقدر خوشبختم که از عزیز دل دوست خوبم هدیه گرفتمش. کتاب آموزشی برای نوشتنه، و عباس معروفی تجربیات خودش در زمینه داستان نویسی رو در اختیار مخاطبش قرار داده، اونهم با لحنی صمیمی و با مثالها و تحلیل هایی از کتابهای خودش و نویسندگان دیگه. نمونه این کتاب، کتاب "از کتاب رهایی نداریم" هست به نظر من. این کتاب بخاطر اینکه توسط نویسنده فارسی زبان نوشته شده و علاوه بر صدها مورد معرفی کتاب، آموزش نویسندگی هم هست؛ برای من امتیاز بالاتری داشت. 0 0