معرفی کتاب فرارهای عاشقانه اثر برنهارد شلینک مترجم هنگامه ایرانی کتابعمومیداستان فرارهای عاشقانه برنهارد شلینک و 2 نفر دیگر 3.9 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220109297 تعداد صفحات 316 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب فرارهای عاشقانه، مترجم هنگامه ایرانی. لیستهای مرتبط به فرارهای عاشقانه yaghoob samsami 1403/2/30 کتاب های خوبی که خوانده ام 18 کتاب لیستی از کتاب هایی که خونده ام و از لحاظ سبک نوشتار یا نحوه ی روایت یا داستان خوشم اومده 0 2 نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان غیرفارسی 69 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 3 43 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فرجانه دیروز 《هو الحق》 من نسخهی صوتی "دیگری" که از داستانهای این کتاب بود رو از طاقچه شنیدم، به نظرم متن و گویندگی خیلی خوبی داشت. به نظرم دیگری روایت جالبی بود دربارهی عشق و زندگی مشترک از زاویهای که کمتر بهش پرداخته شده. تصور کنید مدتی بعد از مرگ همسرتون نامهای دریافت میکنید به نام او، احتمالا با خودتون میگید که فراموش کردید به شخص فرستنده خبر بدید که همسرتون فوت شده و نامه رو باز میکنید تا بفهمید کیه و بعد براش بنویسید که همسرتون دیگه بین ما نیست. اما چی میشه اگر اون نامه، نامهای عاشقانه باشه؟ من دیگری رو خیلی دوست داشتم، احتمالا سر فرصت کل کتاب رو بخونم 0 0 عطیه کشاورز 1403/9/23 فرارهای عاشقانه مجموعه داستانهای کوتاهیه که برخی جذابتر از بعضیهای دیگه هستن اما هنجارشکنتر از کتابهای مرسوم به سراغ عشق رفتن! این کتاب راوی روابطه و به سراغ ایدههایی رفته که در عین غیرقابل باور نبودن دم دستی هم نیستن. به نظرم از اون کتابهایی بود که رد و تاثیر ترجمه رو میشد در اون حس کرد و در مجموع میشه گفت کتاب خوبی بود. (البته با نیمه اول قویتر!) 0 3 yaghoob samsami 1403/9/27 مجموعه داستان فوقالعاده عالی با مضمون عشق و خیانت و جدایی و هوس و مشکلات زناشویی. تمامی داستان ها عالی هستن و نویسنده با قلمی بسیار زیبا و روان تمامی داستان ها رو پیش برده. داستان ها از دل زندگی دراومدن و باورپذیر و با روایت زیبا به ذهن شخصیت ها پرداخته که داستان ها رو خوندنی تر کرده. 0 0