معرفی کتاب صورت حساب اثر یوناس کارلسون مترجم Maedeh Mortazavi

صورت حساب

یوناس کارلسون و 1 نفر دیگر
2.2

1396/3/1

یوناس کارلسون، نویسنده و بازیگر مشهور سوئدی، با چاپ مجموعه ای از داستان هایش در سال 2007 پا به عرصه ی ادبیات گذاشت و خیلی زود کتابهایش به فهرست پر فروش ترین کتاب ها در دنیا راه یافت.رمان صورتحساب رمانی است جذاب که به ارزش زندگی، عشق و خوشبختی می پردازد. بعضی شخصیت اصلی این رمان را با شخصیت مورسو در رمان بیگانه اثر آلبر کامو و فضای آن را با فضای رمان محاکمه اثر فرانتس کافکا مقایسه کرده اند. اما صورتحساب رمانی است با ویژگی های خاص خود که تراژدی و کمدی را به هم پیوند می ند و فضایی می آفریند که به این زودی ها فراموشش نخواهید کرد.

لیست‌های مرتبط به صورت حساب

Sheida Hanafi

Sheida Hanafi

1404/2/17

یک داستان کوتاه و مینیمالیستی که مفاهیم عمیقی درباره شادی، ارزش زندگی و مصرف‌گرایی را بررسی می‌کند. این کتاب در ژانر ادبیات معاصر و با چاشنی طنز تلخ روایت شده است.

داستان با یک(فرضیه) جذاب و کنجکاوی‌برانگیز آغاز میشه : شخصیت اصلی، مردی ساده و معمولی، یک صورت‌حساب عجیب‌وغریب دریافت می‌کنه که هزینه «تجربه زندگی» او را محاسبه کرده . این ایده بلافاصله ذهن ما رو درگیر یک سؤال فلسفی می‌کنه: آیا زندگی ما ارزش مشخصی دارد؟ و اگر بله، چگونه محاسبه می‌شود؟
سبک نوشتاری یوناس کارلسون ساده و موجز است، اما در پس این سادگی، لایه‌هایی از نقد اجتماعی و فلسفی نهفته است. او با طنزی گزنده، دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن همه چیز – حتی خوشبختی – قیمت‌گذاری شده است. قهرمان داستان فردی معمولی است، اما روایت او باعث می‌شود خواننده به زندگی خودش فکر کند و از خود بپرسد که چه چیزی در زندگی واقعاً ارزشمند است.
صورت‌حساب رمانی است که در عین سادگی، ذهن خواننده را به چالش می‌کشد و او را به تفکر درباره ارزش واقعی لحظات زندگی‌اش و مفهوم رضایت و خوشبختی وامی‌دارد. این کتاب برای کسانی که به داستان‌های مفهومی و تفکربرانگیز با چاشنی طنز علاقه دارند، انتخابی عالی است.