فرار: مجموعه داستان عمومیداستاناروپای غربی فرار: مجموعه داستان آلیس مونرو و 1 نفر دیگر 3.0 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 8 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر نیلوفر شابک 9789644483271 تعداد صفحات 396 تاریخ انتشار 1398/12/11 توضیحات کتاب فرار: مجموعه داستان، نویسنده آلیس مونرو. پستهای مرتبط به فرار: مجموعه داستان بهخوان 1401/8/2 زنان برندهی جایزهی نوبل ادبیات 4 38 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فهیمه پورمحمدی 1401/3/6 راستش تفاوت های فرهنگی انقدر زیاد و مشهود بود، که مطمئن نیستم از این کتاب خوشم آمده یا نه! رویای مادرم" رو بیشتر دوست داشتم". 0 1 پارمیدا 1401/8/7 هیچ نویسندهای را ندیدهام که به اندازه آلیس مونرو توانسته باشد به درستی از درونیات زنان امروزی بنویسد. از درگیریهای درونی و بیرونی. از تضادها و تناقضات. داستان دوم، سوم و چهارم کتاب با وجود استقلال روایی در ادامه هم هستند. این پرشهای زمانی که در نهایت به پایان داستان سوم میرسد برای من عجیب و منقلبکننده بود. بهطور کل داستانهای مونرو داستانهای موقعیتاند و قرار نیست در این داستانها با اتفاقات و حادثههای پیچیده روبهرو شویم. او موقعیتهای نسبتا سادهای را دستمایه نوشتن میکند. مهجوریت مونرو در ایران و بین ادبیاتدوستان برایم عجیب است. امیدوارم خوانندههای او در ایران بیشتر شوند. 0 15