هتی هیس هیس: ماری که دمش گره خورده بود هتی هیس هیس: ماری که دمش گره خورده بود ملانی جویس و 2 نفر دیگر 3.9 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 9789643693329 تعداد صفحات 12 تاریخ انتشار 1399/9/22 توضیحات کتاب هتی هیس هیس: ماری که دمش گره خورده بود، نویسنده ملانی جویس. دهه 2010 میلادی ادبیات انگلیس داستان حیوانات ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان کتاب کودک یادداشتها محبوبترین جدید ترین hatsumi 1402/3/14 تصویرسازیش رو دوست داشتم ،اما داستان خاصی نداشت. 0 0 fateme boshra 1403/4/1 ماری است که دمش...... میخورد و برایش دردسر ساز شد 0 0 میم صالحی فر 1402/4/21 چیزی که تو این مجموعه برای من پر رنگه، رنگ های پر رنگ و شادی هست که تصویرگر به کار برده. اونقدر که من بزرگسال هم وسوسه میشم تا کتاب رو ورق بزنم و ببینم درش چه خبره. جزییات تصاویر نه خیلی زیادند و نه خیلی کم و ابتدایی. متن داستان هم خیلی کوتاه نیست. فراز و فروز کودکانه و متناسبی دارد که بیشتر حول محور دوستی و کمک دوستان به هم برای رفع مشکلی می گردد. در این جلد هتی هیس هیس، توی خواب دُمش گره خورده و دوستانش هر کدام راه حلی به سبک خودشون برای این مشکل بهش پیشنهاد میدن که البته موثر هم واقع نمیشن. هتی هم با اسن قضیه کنار میاد که دیگه باید با این دم گره دار بسازه و مشغول رقص و پایکوبی با دوستانش میشه که همین اخری، گره دمش رو باز می کنه 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/10/20 تصویرسازی خوب. مشکل را که یکمرها کنی و بهش توجه نکنی ، خودش حل میشه، یا لااقلبهتر حل میشه. راهکار های حلمشکلات دیگران مختص خودشونه و برای هرکسی جوابگو نیست. اهمیت و کمک کننده بودن، همراهی دوستان در حل مشکلات. 0 0