غار وحشت غار وحشت امیلی رودا و 2 نفر دیگر 4.0 22 نفر | 3 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 35 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه انتشارات قدیانی، کتابهای بنفشه شابک 9789644176869 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1399/11/12 توضیحات *جلد اول سرزمین سایههای دلتورا ادبیات استرالیا کتاب کودک داستان ماجرایی کتاب نوجوان ادبیات کودک و نوجوان دهه 2000 میلادی ادبیات داستانی مجموعه سرزمین سایههای دلتورا داستان فانتزی یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا 1403/5/17 مجموعه داستان دلتورا رمانی بود که باهاش کتاب خون شدم شاید به خاطر این باشه که این کتابو توی سن راهنمایی خوندم شایدم دلیلش قوی بودن قلم نویسنده باشه ولی بهترین مجموعه ای بود که خودم هیجانی که باهاش حس مردم با هیچ رمانی نداشتم بین سه مجموعه دلتورا به نظرم اولین مجموعه یعنی در جستجوی دلتورا از همه بهتر بود سرجلد اخرش اینقد برگام ریخت ک نمیتونم بگم عالی بود🤌🏻 0 1 علی سلیمانی 1403/1/30 شاهکار 0 0 آیناز 1402/9/7 این کتاب اولش خیلی رو مخ و اعصاب خوردکن شد نمیدونم چرا انقد شخصیت لیف یهو تغییر کرد انگار خودش نبود تصمیم ازدواج بیخود و یهوییش خیلی به نظرم مسخره بود کاش تو جلدای بعد درست بشه ولی غیر از این بقیه داستان که شروع دوباره ی سفر لیف و باردا و جاسمین بودو خیلی دوست داشتم انگار دوباره کتاب انرژی جدید گرفت 4 23