مرگ مرگ صادق هدایت 3.3 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 23 خواهم خواند 5 ناشر طاقچه شابک 0000000978408 تعداد صفحات 10 تاریخ انتشار _ توضیحات داستان کوتاهی از صادق هدایت از طاقچه به رایگان دریافت کنید. لیستهای مرتبط به مرگ Hani 1402 72 کتاب ♡ 3 15 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سهیل خرسند 1401/9/15 مرگ، داستانی کوتاه؟!؟ نه نه، بهتر است بگوییم انشایی به قلمِ صادق هدایت که اگر من معلم بودم به او نمرهی ۱۸ میدادم اما چون آنقدر کوتاه است که از نظرِ بندهی حقیر دارای استانداردهای یک داستانِ کوتاه نیست با توجه به علاقهام به صادق هدایت با نیم ستاره ارفاق برای او ۳ستاره منظور میکنم ;) در ابتدا تکرار میکنم که این داستان آنقدر کوتاه است که خواندنش کمتر از ۲ دقیقه زمان میبرد و وقتی جهتِ آرشیو تبدیل به پیدیاف کردمش کلا ۱صفحه شد ، پس خواندنش را به دوستانم پیشنهاد میکنم خواه به دلتان بنشیند و خواه ننشیند چون زمانِ قابلِ توجهی از شما اتلاف نمیکند. اما در مورد خودِ داستان، ما بهتر است بگویم من داستانهای صادق هدایت را با تمِ سیاه میشناسم اما این داستان تعریفِ سفید او از «مرگ» است به شکلی که در بخشی از داستان میخوانیم: «تو مانند مادرِ مهربانی هستی که بچهی خود را پس از یک روزِ طولانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و میخواباند.» ضمنا داستان نیز از لینک زیر قابل دانلود است: https://t.me/reviewsbysoheil/144 0 1 سعیده🌱 1401/11/16 کوتاه و تاثیر گذار... 0 15 hamid 1402/2/22 در لابلای زندگی روزمره ،دقایقی را به فکر مرگ بودن غنیمت است.از صادق واسه هدیه این چند دقیقه سپاسگزاریم 0 26 امیـــ ر🕊️ 1402/10/25 یکی از بهترین کتابا از بهترین نویسنده ایرانی 0 1