آدمیان آدمیان زویا قلی پور 3.0 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 3 ناشر شابک 9786229469620 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب آدمیان ، نویسنده زویا قلی پور. بریدۀ کتابهای مرتبط به آدمیان نمایش همه ☆ 1403/6/6 آدمیان زویا قلی پور 3.0 1 صفحۀ 88 زخمهای یکدیگر را مرهم گذاشتیم، التیام یافتند، دردمان کاسته شد اما از هر کدام یادگاری بر جان و روانمان جا مانده است تا یاد آور شود هر خدشه و سایشی بهایی برای توانمند شدن و بلوغمان بود. 0 2 ☆ 1403/6/6 آدمیان زویا قلی پور 3.0 1 صفحۀ 35 دوست خوب من! در جهانی که صداقت و دوستی بی معنا شده، وجودت چنان ارزشمند است که چراغی سوسوزنا از دور دست ها، که به ره گم کردهای در کولاک امید میدهد و به نجوا میگوید طاقت بیاور، زنده بمان، به رسایی در تنهایی ایمان داشته باش و تسیلم نشو! 0 1 ☆ 1403/6/6 آدمیان زویا قلی پور 3.0 1 صفحۀ 69 چیزی که اهمیت داره خود زندگیه، زندگی کردن به بهترین و شادترین شکل ممکن، در واقع درست زندگی کردن و درست زندگی کردن یعنی این که نذاری سوالی در وجودت باشه و جرئت بیانش رو نداشته باشی. 0 1 ☆ 1403/6/6 آدمیان زویا قلی پور 3.0 1 صفحۀ 81 برندهترین تیغ جراح رو در دست داشتم "واژه" 2 57 لیستهای مرتبط به آدمیان سپیده رئیسی 1402/7/17 کتاب های مطالعه شده در سال 402 16 کتاب این لیست برای دسته بندی کتاب ها براساس سال مطالعه شده می باشد هدف سال 402: مطالعه 20 کتاب 0 10 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سپیده رئیسی 1402/7/17 خوشحالم که این کتاب رو در بهخوان اضافه میکنم. من نسخه رایگانش از کتابراه رو مطالعه کردم. کتاب درباره شخصیت های متعددی هست که در نهایت ارتباطشون با یکدیگه مشخص میشه و داستان جذابی داره 0 2