تاریک ترین ذهن ها عمومیداستانآمریکا تاریک ترین ذهن ها الگزاندرا برکن و 2 نفر دیگر 3.8 10 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 23 خواهم خواند 16 ناشر خوب شابک 9786226513494 تعداد صفحات 448 تاریخ انتشار 1399/4/31 توضیحات کتاب تاریک ترین ذهن ها، نویسنده الگزاندرا برکن. ادبیات نوجوان ادبیات داستانی داستان علمی تخیلی داستان فانتزی برترین رمان های پادآرمان شهری و پسارستاخیزی ادبیات آمریکا دهه 2010 میلادی بریدۀ کتابهای مرتبط به تاریک ترین ذهن ها حدیث تاریک ترین ذهن ها الگزاندرا برکن 3.8 3 صفحۀ 419 تاریک ترین ذهن ها معمولا پشت چهرهء کسانی که فکرش را هم نمی کنیم مخفی میشن 0 2 لیستهای مرتبط به تاریک ترین ذهن ها پرسفونهی یک هادس خیالی کتاب های نشر خیلی خوبه، "خوب" 10 کتاب تعدادی از کتاب هایی که از نشر خوب تهیه کردم و به نظرم علاوه بر قیمت خیلی مناسب و طراحی جلد خلاقانهِ ی بعضی هاشون اونایی که خوندم ترجمه ی خوبی هم داشتن ( پ.ن 1 :کتاب همه چیز همه چیز از نشر خوب توی بهخوان نبود نشر نون رو اضافه کردم) 0 20 پرسفونهی یک هادس خیالی کتابهایی با دنیایی سراسر ویرانی 14 کتاب یکی از ژانرهای جذاب برای فیلم دیدن و کتاب خوندن پادآرمان شهره و اثار فوق العاده خوبی در این ژانر نوشته شده و گاها اقتباس های سینمایی خیلی خوبی هم دارن. از مجموعه کتابهای چند جلدی، فقط جلد اول اون رو اضافه کردم و ممکنه که نشر دیگه ای با اسم دیگه ای اون هارو چاپ کرده باشه ... 1 18 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نگار 1403/3/24 کاش من یه نارنجی باشم🥲 0 1 verena 1402/7/19 خوب بود بعضی وقتا نمیشد ارتباط گرفت ولی داستان خیلی جالبی داشت و اخرش بد تموم شد خیلیییی بد :))))) 0 5 هستی 1402/6/27 داستان زیبا،باور نکردنی،خلق دنیایی عجیب و شگفت انگیز اما با قلمی که از نظر من بسختی قابل تحمل بود! ماجرا و شخصیت پردازی این کتاب فوق العاده بود اما توصیف اتفاقات و لحظات حساس اصلا اصلا بخوبی انجام نشده بود و من بعد از خوندن هر صحنهی حساس ناچار میشدم که بار دیگر بخوانم تا متوجه شوم اصلا چه اتفاقی افتاده است! 1 11