دوستی زیباست دوستی زیباست آن ماری شاپوتون و 2 نفر دیگر 3.9 12 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 19 خواهم خواند 6 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644328138 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1395/12/10 توضیحات کتاب دوستی زیباست، تصویرگر ژرارد فرانکن. لیستهای مرتبط به دوستی زیباست عبدالله گیوه چی 1402/6/2 مهارت دوستی (پذیرش تفاوتها) 11 کتاب داستانهایی دربارهی دوستی با دوستانی که ویژگیهایی متفاوت دارند، پذیرش آنها و انعطافپذیری با دوستان 0 3 زینب محسنی 1402/4/25 کتاب کودک 37 کتاب کتاب های کودک مورد علاقه ام. 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین لاکپشت سبز 1402/2/29 *داستان* یک روز گربه کوچولو تصمیم می گیره دنیا رو بگرده،اون بر هر پدیده ای برخورد می کنه حس خودش رو به کل دنیا تعمیم می ده،پاش میره توی آب می گه کل دنیا خیسه، روی می ره توی سایه سردش میشه می گه کل دنیا سرده و... حالا اون توی این ماجرا جویی به یه دوست تیزی هم می رسه و در آخر دریافت خودش رو از حقیقتی که توی دنیا بهش رسیده از طریق افکارش به ما منطق می کنه. نظر من: این کتاب رو برای بچه ها بخونید و بذارین احساساتشون رو نسبت به اتفاقات و اتفاقات دنیا بهتر و راحت تر بیان کنند،ازشون سوال بپرسید:نظرت درمورد دنیا چیه؟ اگر یک دوست تیغ تیغ داشتی چی می شد؟ اصلا دوست داشتی یک دوست تیغ تیغی داشته باشی؟ 0 2 معصومه توکلی 1402/1/30 هرچند خندهدار نیست اما مطمئنم اگر به وقتش برای محمدرضا میخواندمش کلی میخندید. 0 0 حامده بهجتی 1403/1/28 شاید بشه به تنهایی چیزهایی را در دنیا تجربه کرد ولی وقتی همراه با دوستت باشی اون تجربه ها متفاوت و قشنگ تر میشن 0 0