معرفی کتاب شبه شرح حال اثر نجیب محفوظ مترجم سیدمحمدحسین میرفخرائی شبه شرح حال نجیب محفوظ و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 5 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر مان کتاب شابک 9786226731508 تعداد صفحات 122 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب شبه شرح حال، نویسنده نجیب محفوظ. بریدۀ کتابهای مرتبط به شبه شرح حال امیرمحمد سالاروند 1403/4/8 شبه شرح حال نجیب محفوظ 3.8 1 صفحۀ 40 چالش در گیر و دار بگومگویی سیاسی، یکی از نمایندگان از وزیر پرسید: «میتوانی یک نفر آدم پاکدست پیدا کنی که دامنش تر نشده باشد؟» وزیر با حالتی حقبهجانب گفت: «بچهها، عقبماندهها، دیوانهها. فقط هم اینها نیستند. دنیا هنوز هم جای خوبی است.» 0 13 لیستهای مرتبط به شبه شرح حال بهخوان 1403/12/12 عیدی کتابی به انتخاب ناشران 86 کتاب در این لیست کتابهایی مناسب برای عیدیدادن در ایام بهار به انتخاب ناشران قرار گرفته است. ناشرانی که در ساختن این لیست همکاری داشتهاند: خانوادۀ چشمه، نیلوفر، نشرنو، پارسه، برج، فانوس، آریاناقلم، مان کتاب، اطراف و هوپا 30 83 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم 1403/11/12 نجیب محفوظ در قلب من محفوظه همیشه. 0 1