مردی از شب (رمان) عمومیداستان مردی از شب (رمان) ریچل کین و 1 نفر دیگر 4.5 11 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 22 خواهم خواند 15 خرید از کتابفروشیها ناشر آموت شابک 9786003841642 تعداد صفحات 448 تاریخ انتشار 1399/10/27 توضیحات کتاب مردی از شب (رمان)، نویسنده ریچل کین. داستان معمایی دهه 2010 میلادی داستان روانشناسانه ادبیات داستانی داستان تریلر داستان جنایی ادبیات معاصر ادبیات آمریکا لیستهای مرتبط به مردی از شب (رمان) پروانه؛ 1403/9/5 گزیده کتابای بهار 1403 10 کتاب این لیست و باید قبل از لیست گزیده کتابای تابستون میذاشتم ولی خب دیگه عیب نداره بریم برای کتابایی که مسلما ارزش خوندن دارن و از مجموعه ها فقط جلد اول قرار میگیره ولی منظور کل مجموعه ست 0 8 پروانه؛ 1403/7/19 جنایی های متفاوت (مورد علاقم) 13 کتاب کمتر کتابِ جنایی میتونه نظر کامل منو جلب کنه و کاملا شوکم کنه و تازه مورد علاقم بشه. پس کتابای این لیست هرچند خیلی کمن ولی قطعا همشون ارزش اینو دارن که توی کتابخونه هامون داشته باشیمشون. با خیال راحت بخونین و لذت ببرید. 16 21 چِـری🍒 1402/11/15 مناسب برای چه جالب هاتون :) 7 کتاب این کتاب ها برای بیماران قلبی توصیه نمیشوند. -بعضیاش با رعایت پروتکل ها مشکلی نداره👍🏻- 0 15 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ZahrA 1402/2/30 مردی از شب جلد دوم کتابه دریاچه مه آلوده و داستان جنایی قوی داره 0 2 reyhaneh 1402/8/8 کتاب دقیقا به اندازه جلد اول جذاب و پر کششه و بالا پایینای زیادی داره... تنها چیزی که نتونستم باهاش کنار بیام اینه که چطوری گوئن تونست همه رو ببخشه چون واقعاااا خیلی سخت بود. 0 1 فاطمه الزهرا افشاری پور 1402/5/30 کتاب مردی از شب در ادامه کتاب دریاچه مه آلود نوشته شده است این کتاب از جلد اول جنایی تر و هیجانی تر است مخصوصا نیمه دوم کتاب هر چه به سمت انتهای کتاب پیش میره هیجان هم بیشتر میشه البته افرادی که روحیه حساسی دارن اصلا این کتاب رو نخونن من خودم با این که خیلی روحیه حساسی ندارم ولی بعد مطالعهی این کتاب خواب های وحشتناکی رو می دیدم که به شدت اذیت میشدم. در کل قلم نویسنده بسیار گیراست و کتاب خیلی خوب تموم میشه . 0 5 چِـری🍒 1402/11/27 زیبا بود ولی همیشه فصل اول زیباتره. پایانشم اوکی بود برام. ❌اسپویل ❌ ملوین جان رو کمی آبکی کشت. من بودم میذاشتم حداقل یه زهری بریزه بعد بمیره🌚👍🏻 0 0 رضا حقی 1403/1/25 من این کتاب را گوش کردم کتاب خوبی بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0