معرفی کتاب گل اومد بهار اومد اثر منوچهر نیستانی گل اومد بهار اومد پرویز کلانتری و 1 نفر دیگر 3.3 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644328152 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1395/6/6 توضیحات کتاب گل اومد بهار اومد، شاعر منوچهر نیستانی. لیستهای مرتبط به گل اومد بهار اومد مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا زرینفر 1403/11/3 من بهخاطر حس و حال قدیمیاش دوستش داشتم. شعرش خیلی به دلم نشست. با این حال داستان معمولی داشت و برایم خیلی مشخص نبود نخودی بچه است یا بزرگساله، مخصوصاً آنجا که نخودی به خودش رسیده بود بلکه از تنهایی دربیاید! تصاویرش هم همان حس قدیمی بودن را داشت و خیلی مناسب کودکان نبود. یک نکته آموزندهای که دوست داشتم در شعر این بود: هر چی که جادو جنبله، کار آدمای تنبله. منم اگه زرنگم، میرم با دیو میجنگم. اینجا من جادو را خیلی وسیعتر میبینم مثل اینکه بخواهی راه صدساله را یک شبه بروی، اینکه برای موفقیت دنبال معجزه باشی! و البته اینکه دنبال دعانویس و ... نخواهی بروی! 0 1 مریم علویان 1403/6/24 داستان داشت اما داستان و تصاویر چندان جذاب نبود. 0 0 میم صالحی فر 1402/11/16 من وقتی بچه بودم این کتاب و داستانش رو دوست داشتم . و برام جالب بودنادرابراهیمی توی جلد پنجم مجموعه کتابشون که در موررد کتاب کودک هست، تصاویر این کتاب و نامناسب دونستم و عملکرد تصویرگر رو نقد کردن. 0 1