از من خداحافظ از من خداحافظ محمدرضا یزدانی نژاد 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابستان معرفت شابک 9786227808711 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب از من خداحافظ ، نویسنده محمدرضا یزدانی نژاد. بریدۀ کتابهای مرتبط به از من خداحافظ فاطمه 1403/2/28 از من خداحافظ محمدرضا یزدانی نژاد 3.5 1 صفحۀ 12 نشانه های مرگ را احساس میکنم. اصلا چه نشانه ای واضحتر از اینکه زندهام و نفس میکشم؟! زندگی از بزرگترین نشانههای مرگ است. 1 5 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه 1403/3/1 کتاب سه تا روایتگر داشت: مادر، پدر و دختر و داستان در زمان حال(مصادف با زمان درگیری های سوریه بود، اما به سوریه نمیپرداخت) و زمان جنگ تحمیلی جابجا میشد. تا اواسط داستان خوب بود و تقریبا یه کششی داشت. اما از یه جایی ببعد طوری بود که احساس میکردم سرهم بندی داره میشه. و بنظرم میشد با اضافه کردن یکسری جزئیات (مثلا اردشیر داستان عضو منافقین میشد و... یا حتی یه روایتگر "پسر" هم به داستان اضافه میشد تا حدی به جنگ سوریه میپرداخت) کلی هیجان و شاخ برگ به داستان داد و از یکنواختی پایانی درش آورد. در کل بنظرم میتونست خیلی قوی تر باشه، شاید حتی سطح توقع من بالاست و از این حرفا... با آرزوی موفقیت برای آقای نویسنده :) 0 7