کتاب ناتمام کتاب ناتمام عزت الله الوندی و 1 نفر دیگر 3.6 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر طلایی شابک 9786227993349 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب کتاب ناتمام، تصویرگر مجید صابری نژاد. لیستهای مرتبط به کتاب ناتمام نادیا جوینده 1403/9/1 کتاب کودک: کتاب های دم نارنجی 5 کتاب مجموعه دم نارنجی #مدرسه_آدمها #انجمن_زیرزمینی #کتاب_ناتمام #هیولای_بنفش #جعبهی_بزرگ با محوریت موضوع دوستی برای کودکان گروه #الف_ب_ج لحظات خوب و سرگرم کننده ای فراهم میکند. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه کریمی 1402/3/23 پنج ستاره به تصویر گری بسیار زیبا و جذاب و همراه با داستان چهار ستاره به داستان کمتر کتابی با این موضوع دیدهام. 0 3 مهتاب حیاتی 1402/3/13 ماجرای این جلد تقلید کورکورانه یا قضاوت زودهنگام از روی یک کتاب است. البته بدون اینکه مای خواننده چیزی از محتوای آن کتاب سوء تفاهم ساز بفهمیم! راستی ربط صحنه ی اول داستان به بقیه ی ماجرا را نفهمیدم. ولی تصویر هاش خیلی حرف برای گفتن داشتند. 1 2 ندا ظفری 1403/4/14 شروع داستان بی ربط و مشابه داستان قبلی ! امتیاز هایی که به مجموعه دارم میدم فقط به خاطر تصویرگری و پیام داستانه که البته در متن حیف شده ! 1 1 امیرحسین ملکی 1403/7/11 قصههای دمنارنجی یک مجموعه پنج جلدی است. بااینکه هر جلد موضوع خاصی دارد، حال و هوای اصلی تمام آنها کتاب و کتابخوانی است. تصویرسازی کتاب بینظیر و در کاملا در سطوح بالای جهانی است؛ اما متن، متاسفانه، همپای آن نیست و حتی در قسمتهایی داستان مبهم است؛ که میتوانست با اضافه شدن چند جمله این اشکال برطرف شود. در مجموع حتماً پیشنهاد میکنم که تهیه کنید و برای بچهها بخوانید. فراموش نکنید که برای رفع ابهامات داستان باید خودتان دست به کار شوید و همراه بچهها تلاش کنید. در جلد اول با روباهی آشنا میشویم که علاقه دارد باسواد شود اما مگر یک حیوان میتواند برود سرکلاس و کنار آدمها بنشیند؟ در جلد دوم دمنارنجی تنها، که عاشق کتاب شده است، دوستانی شبیه خودش پیدا میکند. موضوع جلد سوم تقلید کورکوانه و زود تصمیمگرفتن است؛ البته به بهانۀ کتاب. در جلد چهارم شایعه میشود که هیولای بنفشی در جنگل پیدا شده. دمنارنجی به کمک کتاب میرود سراغ حل معمای هیولا. در بالاخره در جلد آخر، دمنارنجی و دوستانش یک جعبۀ کتاب پیدا میکنند و دنبال صاحبش میروند.. 0 0