معرفی کتاب عصای سحرآمیز اثر هرژه مترجم معصومه رضاپور

ناشر
فروزش
1396/1/26

حسابی خسته شدیم میلو،
بیا یه دقیقه بشینیم رو این نیمکت... .

لیست‌های مرتبط به عصای سحرآمیز

نعیمک

نعیمک

از بین کمیک‌هایی که گاه‌وبیگاه در ایران چاپ می‌شوند تنها تن‌تن است که هنوز مقبولیت دارد و هم‌زمان چند ناشر آن را چاپ می‌کنند. من خوشبخت بودم که نسخۀ جدید یونیورسال را دارم که با اجازه چاپ شده و طبعاً کیفیت بسیار مطبوعی دارد. به خودی‌خود شاید آن قدر درگیر تصاویر نباشد می‌شدم و به نسخه‌های بازار تکیه می‌کردم اما مقایسۀ این نسخه با بقیه نشان می‌دهد که کیفیت خوب واقعاً در لذت بردن تاثیر دوچندانی دارد. رنگ‌ها و فریم‌ها و همه چیز به گونه‌ای که غرق داستان می‌شوی و یک چیز مات کم‌رنگ نداری. و البته ترجمه که بسیار خوب است و شوخی‌ها و بازی با کلمه‌ها خیلی خوب به فارسی تبدیل شده است.
یکی از طرح جلدهایی که از تن‌تن دوست دارم همین کتاب است. احتمالاً دلیلش کت مشهورش هست و اینکه عصای اتوکار تاریخچه و سرزمینی را خلق می‌کند، و خلق تاریخ برای یک داستان را خیلی دوست دارم. البته داستان هم خیلی هیجان‌انگیز است. تن‌تن فقط دارد تلاش می‌کند که نمیرد و تا لحظه‌های آخر نمی‌دانیم چه رازی پشت ماجرا است. توطئه‌ها و اینکه نمی‌شود به هیچ‌کس اعتماد کرد خیلی خوب است و باسمه‌ای نیست که کسی فرشته باشد. تنها خود پادشاه است که باید با او حرف زد. یک جاهایی مثل تمام کمیک‌ها کمک‌های الهی از راه می‌رسد و ناگهان در چند صفحۀ آخر گره‌ها حل می‌شود اما یکی از جذاب‌ترین و کارآگاهی‌ترین قصه‌های تن‌تن است که تا اینجا خواندم.