معرفی کتاب در برابر وجدان خویش: تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل اثر آلیسون ویر مترجم منصور آسیم

در برابر وجدان خویش:  تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل

در برابر وجدان خویش: تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل

آلیسون ویر و 1 نفر دیگر
5.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

0

خواهم خواند

10

ناشر
نشر نی
شابک
9786220607151
تعداد صفحات
250
تاریخ انتشار
1404/4/23

توضیحات

کتاب در برابر وجدان خویش: تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل، مترجم منصور آسیم.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به در برابر وجدان خویش: تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل

نشر نی

نشر نی

9 ساعت پیش

بریدۀ کتاب

صفحۀ 58

صهیونیست‌ها، از همان شروع نهضت خود، بر این باور بودند که اگر بخواهند به هدفشان در تأسیس کشور یهودی در سرزمینی که ساکنانش غیریهودی هستند برسند، باید پشتیبانی یکی از «قدرت‌های بزرگ جهانی» را داشته باشند. آن‌ها ابتدا به سراغ امپراتوری عثمانی که فلسطین را تحت کنترل خود داشت رفتند که با درخواست آن‌ها مخالفت شد. سپس به بریتانیا رو آوردند که درابتدا استقبال چندانی از آنان نشد... با این حال، با کشیده شدن بریتانیا به ورطۀ جنگ جهانی اول، به ویژه سال مصیبت‌بار ۱۹۱۶ برای متفقین که طی آن تنها در یک روز بیش از شصت هزار بریتانیایی کشته و زخمی شدند، صهیونیست‌ها برگ برندۀ خود را رو کردند. رهبران صهیونیست، که پیش از این دستاویزشان توجیهات مذهبی و آرمان‌گرایانه بود، هم‌اینک می‌توانستند یک مشوق اثربخش به کارزار خود اضافه کنند: آن‌ها به دولت بریتانیا اعلام کردند که اگر بریتانیا قول دهد در آینده از ایجاد یک سرپناه یهودی در خاک فلسطین حمایت کند، آن‌ها به ایالات متحده فشار خواهند آورد تا در حمایت از بریتانیا وارد جنگ شود.

5

پست‌های مرتبط به در برابر وجدان خویش: تاریخ پنهان چگونگی بهره گیری از ایالات متحده در شکل گیری اسراییل

یادداشت‌ها

نشر نی

نشر نی

9 ساعت پیش

          صهیونیست‌ها، از همان شروع نهضت خود، بر این باور بودند که اگر بخواهند به هدفشان در تأسیس کشور یهودی در سرزمینی که ساکنانش غیریهودی هستند برسند، باید پشتیبانی یکی از «قدرت‌های بزرگ جهانی» را داشته باشند. آن‌ها ابتدا به سراغ امپراتوری عثمانی که فلسطین را تحت کنترل خود داشت رفتند که با درخواست آن‌ها مخالفت شد (درعوض به آن‌ها گفته شده بود که یهودیان می‌توانند در سایر نقاط امپراتوری عثمانی ساکن شوند و شهروند ترک به حساب آیند). سپس به بریتانیا رو آوردند که درابتدا استقبال چندانی از آنان نشد. کارشناسان بریتانیایی سرشناس در حوزۀ خاورمیانه همچون گِرِتْرود بِل خاطرنشان می‌کردند که فلسطین سرزمینی عربی است و بیت‌المقدس برای هر سه دین یکتاپرست مکانی مقدس به شمار می‌رود.
وزیر امور خارجۀ بعدی بریتانیا، لرد جورج کِرزن، نیز اظهار کرده بود هم‌اینک حدود نیم میلیون عرب در فلسطین زندگی می‌کنند که «نه حاضرند زمین‌هایشان را مهاجران یهودی غصب کنند و نه دوست دارند به پادوها و نوکران آن‌ها بدل شوند».
با این حال، با کشیده شدن بریتانیا به ورطۀ جنگ جهانی اول، به ویژه سال مصیبت‌بار ۱۹۱۶ برای متفقین که طی آن تنها در یک روز بیش از شصت هزار بریتانیایی کشته و زخمی شدند، صهیونیست‌ها برگ برندۀ خود را رو کردند. رهبران صهیونیست، که پیش از این دستاویزشان توجیهات مذهبی و آرمان‌گرایانه بود، هم‌اینک می‌توانستند یک مشوق اثربخش به کارزار خود اضافه کنند: آن‌ها به دولت بریتانیا اعلام کردند که اگر بریتانیا قول دهد در آینده از ایجاد یک سرپناه یهودی در خاک فلسطین حمایت کند، آن‌ها به ایالات متحده فشار خواهند آورد تا در حمایت از بریتانیا وارد جنگ شود.
        

8