آخرین ایستگاه آخرین ایستگاه یو میری و 1 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نیماژ شابک 9786003679443 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب آخرین ایستگاه، نویسنده یو میری. عمومی یادداشتها محبوبترین جدید ترین яσвεят 1403/8/3 زیبا بود در عین حال که امتیاز نمیدم بهش چون بعضی متون واقعا قرار نیست نمره ای بگیرن از خواننده خودشون بی محابا تعریف میکنند و نقل کردنشون شاید به مذاق من و امثال من خوش نیاد به همین شکل امتیاز پایین اون هارو به انتهای جدول فرو میبره اما یکبار بخوانید کم حجمه واسه ی من یک صبح تا شب لا به لای خطوط مترو BRT طول کشید.... 0 4 سمیرا علیاصغری 1403/3/30 با اینکه راوی کتاب یکسره حرف میزد، دلم میخواست گوشهامو بگیرم یا رومو برگردونم چون به قدر نشستن در متروهای ژاپن، کسالتآور بود. تقریباً یک روزه خوندمش که فقط خونده باشم و دائم با خودم میگفتم: «حیفه، پولشو دادی!». یکی از چیزهای آزاردهنده، اَعلام زیاد کتاب بود برای منی که شهرها و آیینهای ژاپن رو نمیشناسم. پارک ینو به مثابه شخصیت در این داستان ظاهر شده و انگار که مشق یکی از جلسات نویسندگی خلاق را داده باشند هنرجوی تازهکاری بنویسد، کسی که قلم میانه و محتاطی دارد. اما انصافاً تشبیهات خاصی داشت و از پس تجسم مرگ هم خوب برآمده بود. مشکلات و بدبختیهای راوی، مثل بارانهای دائمی بر سرش میباریدند و تا دمِ آخر و حتی بعد از مرگ هم، او را رها نکردند. کتاب جملات قصارِ موفقی داشت که زیرشان خط کشیدم و دوست داشتم؛ مثل «درون امروز، گذشتهای طولانیتر از حال پنهان است». درون پرانتز هم خدمت نشر خوب نیماژ عرض کنم که جنس کاغذهای این کتاب منو یاد کاغذهایی که دهۀ هفتاد دور ساندویچها میپیچیدن انداخت... چه کاریه خب؟ عوض کن برادر من. 0 20