آنک، آن یتیم نظر کرده: هجرت بزرگ آنک، آن یتیم نظر کرده: هجرت بزرگ رضا رهگذر 4.8 4 نفر | 2 یادداشت جلد 4 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 8 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000350673 تعداد صفحات 208 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب آنک، آن یتیم نظر کرده: هجرت بزرگ، نویسنده رضا رهگذر. لیستهای مرتبط به آنک، آن یتیم نظر کرده: هجرت بزرگ محمدرضا خراسانی زاده بهترین کتابها در مورد رسول اکرم حضرت محمد (ص) 16 کتاب این کتابها هم تاریخی تحلیلی هستند هم رمان و داستان و همه در مورد زندگانی و سیره پیامبر والای اسلام به مناسب سالروز ولادت ایشان. برخی از کتابها هم مانند وقتی دلی یا عروس قریش در مورد شخصیتهای دور و اطراف پیامبر هستند که در ذیل بررسی زندگی یا بیان داستان آنان به پیامبر نیز پرداخته شده است. ممنون میشم اگر اضافه بر این کتب خواندهاید، در نظرات بفرمایید. همه این لیست رو هم خوندم و بنظرم کتابهای خوبی برای شناخت بیشتر پیامبر هستند. 2 22 رضا درگاهی فر تاریخ اسلام در قالب رمان و داستان 79 کتاب تاریخ اسلام و اهل بیت و اصحاب ایشان در قالب داستان و رمان اين فهرست در حال تكميل است. ممنون مي شوم دوستان كتابهايي از اين دست را كه در فهرست من هنوز نيست، به من معرفي كنند. 15 102 سیده رقیه صفری پیامبر مهربانی ها 4 کتاب کتاب های داستانی درباره زندگی پیامبر اعظم حضرت محمد ص 0 14 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین راضیه محمدی 1403/4/8 و اما جلد جهارم و آخر. ماجرای جلد چهارم از سرای زَمَعَهقَیس و خواستگاری پیامبر از دختر او برای برادرش آغاز میشود. ماجراهای بزرگ و کوچک بسیاری رخ میدهد از جمله سوار شدن براق همراه بر جبرائیل رفتن به یثرب، طور سینا، حیفا، بیت المقدس، دیدار با 123 هزار و 999 پیامبر و نهایتا بازگشت به مکه. بیان معراج پیامبر از صخرهای میان مسجد الاقصی این بار سوار بر بال جبرائیل دیدن عقوبت گناهان آدمیان دیدار با عزرائیل، موسی، عیسی و... نهایتا دیدار با ذات پروردگار. شرح ماجرای لیله المبیت و بعد از آن بیان چگونگی رخ دادن معجزهی شق القمر. هجرت به یثرب و دعای پیامبر که نام شهر به مدینه تغییر یافت و ساخت مسجد قبا و در نهایت ماجرای ساخت مسجد النبی. جلد چهارم هم به جذابیت 3 مجلد قبلی بود 0 1 امیرمحمد حبیب پوریان 1403/3/22 "این تکه ای از ادبیات نیست" مجموعه ی کتاب هارا می گویم، پارچه های کتان ، ابریشم، نخ، پشم، همه شان، ! همان هایی که تورا به مدینه و صحرای تهامه می کشانند، به شب لیلة المبیل، ،،، خیاطی که سال ها شنیده و دوخته، از بیان احادیث، زیر آستر ها، تا رویداد ها، ،،،،،، هیچ قسمتش تکراری نیست، اگر نرم تکراری می شود، زبر هست، و اگر تیز، رام نمی شود، پنبه هست، دید تلفیقی، روایت با نقل قول ها، با نامه ها، با راوی، روایت بندبند، دیگر چه می خواهید؟، مشتاق جلد های بعدی 0 9