معرفی کتاب موهبت بزرگ اثر فیلیپ ون دورن استرن مترجم مهدی جاوید کتابعمومیداستان موهبت بزرگ فیلیپ ون دورن استرن و 4 نفر دیگر 3.2 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر وال شابک 9786229750582 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب موهبت بزرگ، تصویرگر اسکات مکوئن. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد ح. اوزایش 1402/5/10 واقعا فکرشم نمی کردم یه داستان کوتاه اینقدر گیرا باشه. خوشحالم که نشریه وال وجود داره که به خاص ترین شکل ممکنه کتاب انتخاب بکنه و ترجمه اونو بر عهده بگیره. و جالبتر اینکه کتاب با تصاویری زینت پیدا کرده که به موضوع کتاب میخوره. ارزش این کتاب با حجم کمی که داره دو یا سه بار خوندن رو به خودش اختصاص میده. امیدوارم هر کسی توی طول کتاب خوندنش یک بار حداقل حداقل بخونه. ارزش خواندن 4 از 5 0 2 سامان 1403/9/30 " ای کاش اصلا به دنیا نمیآمدم"... شاید بعضی از ماها تو زندگی به این نقطه رسیده باشیم.جرج پرت شخصیت اصلی داستان هم تو همین فکر و خیال بود که یه غریبهی مهربون میاد سمتش و این آرزوشو برآورده میکنه!! و حالا جرج باید شاهد زندگیای باشه که توش حضور نداره و دیگه اطرافیانش اون رو نمیشناسند.... کتاب موهبت بزرگ یک داستان کوتاه فوق العادهاست که فیلم بسیار معروف its a wonderful life رو از روی این داستان ساختند. خود داستان پنجاه سال پس از ساخت فیلم منتشر میشه چون اوایل کسی به داستان و موفقیتش خوشبین نبوده و ریسک چاپش رو به عهده نمیگرفتند ولی همین داستان کوتاه، باعث ساخت یکی از آثار محبوب و ماندگار سینما شده... این داستان از ارزش زیستن به ما میگه و تلنگری میزنه که چشمها را باید شست، طور دیگر باید دید. در طی صفحاتی کم خیلی پرمغز و محتوا این پیامها به مخاطب منتقل میشه... در ایران سال 1401 برای اولین بار ترجمه این داستان توسط آقای مهدی جاوید و به همت نشر وال انجام شده و من سومین نفری هستم که ریویو فارسی دارم مینویسم و یه جورایی دور موندن این کتاب از چشم اهالی فخیم گودریدز برام عجیبه! 0 1