معرفی کتاب فساد در کازابلانکا، تباهی اثر طاهر بن جلون مترجم محمدرضا قلیچ خانی کتابعمومیداستان فساد در کازابلانکا، تباهی طاهر بن جلون و 1 نفر دیگر 4.5 1 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 2 ناشر مروارید شابک 9789645881830 تعداد صفحات 174 تاریخ انتشار 1399/4/9 توضیحات کتاب فساد در کازابلانکا، تباهی، نویسنده طاهر بن جلون. بریدۀ کتابهای مرتبط به فساد در کازابلانکا، تباهی فاطمه روحی 1402/5/25 فساد در کازابلانکا، تباهی طاهر بن جلون 4.5 0 صفحۀ 17 اصلا تطبیق دادن یعنی چه؟ همرنگ جماعت شدن، هر وقت که لازم شد چشم ها را بستن، اصول اخلاقی خود را زیر پا گذاشتن و در کار ها مانع تراشی نکردن. خلاصه این که راه دزدی و شریک جرم شدن با دیگران را یاد گرفتن. 0 26 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمی 1404/4/8 نمیدونم چرا با توجه به کتابهایی که قبلا از طاهربن جلون خونده بودم توقع بیشتری از این کتاب داشتم که متاسفانه چندان نظرم رو جلب نکرد.... داستان در مورد مردی هست که در یک اداره با پاکدستی کار میکند، وجدان کاری بالایی دارد و زندگی معمولی خود را همراه همسر و فرزندانش میگذراند ولی ناگهان فشارهای همسرش و برخی عوامل دیگر باعث میشوند که او به فساد در محیط کارش روی بیاورد، آنها ساکن کازابلانکا هستند. جلون هم که یک نویسندهی مراکشی هست. 0 0