معرفی کتاب ورد هایی برای فراموشی اثر آدرین یانگ مترجم مهسا حسینی سارانی ورد هایی برای فراموشی آدرین یانگ و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر میلکان شابک 9786222545703 تعداد صفحات 351 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب ورد هایی برای فراموشی، نویسنده آدرین یانگ. بریدۀ کتابهای مرتبط به ورد هایی برای فراموشی فاطمه علیزاده 1404/1/27 ورد هایی برای فراموشی آدرین یانگ 5.0 1 صفحۀ 16 برگهای نوکتیز درختهای افرا در طول خیابان اصلی روی شاخهها تکان میخوردند و تکتکشان به رنگ خون درآمده بودند. همه درختان سرشا یکشبه رنگ عوض کرده بودند، آن هم تقریبا شش هفته دیرتر و بدون هیچ اخطاری. خوب می دانستم که چنین چیزهایی را نمیشود نادیده گرفت. همه میدانستیم که این موقع از سال پرده بین دو دنیا نازک بود و در این لحظه میتوانستم گزگز آن دنیا را روی کمرم حس کنم که آرام میخزید و بالا میآمد. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه علیزاده 1404/1/27 داستان معمایی پیچیده از قتل، جادو و رازهای اهالی جزیرهایست که با همه مکانهای دیگر فرق دارد. جزیره پل ارتباط بین دو دنیا است و هر اتفاقی که در آن رخ میدهد حتما دلیلی جادویی دارد. منبع اصلی جادو هم خود جزیره است. اما اهالی رازهای مربوط به جادو را به غریبهها نمیگویند. دوری از مردم خارج از جزیره تا حدی زیاد است که حتی پیشآمدهای مجرمانه و جنایی را هم اعضای شورای شهر بدون مراجعه به قانون و به شیوه خودشان حل و فصل میکنند. داستان ۹راوی دارد که تکههای پازل معمایی داستان را کامل میکنند. نثر داستان منسجم و جذاب است. توصیفها، صحنهها و دیالوگها، همگی به دقت در خدمت روایت ماجرای جزیره قرار گرفتهاند. در کل داستانی است خواندنی و جذاب برای کسانی که به داستانهای فانتزی علاقه دارند. 0 0