معرفی کتاب من نمی خواهم قورباغه باشم! اثر دو پتی مترجم احمد تصویری کودک۴ تا ۷ سال من نمی خواهم قورباغه باشم! دو پتی و 3 نفر دیگر 3.2 13 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 29 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786009890279 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1398/10/1 نسخههای دیگر نشر پرتقال نشر شرکت انتشارات فنی ایران، کتابهای نردبان توضیحات کتاب من نمی خواهم قورباغه باشم!، نویسنده دو پتی. کتاب مصور ادبیات کودک و نوجوان داستان حیوانات ادبیات داستانی دهه 2010 میلادی کتاب کودک داستان کمدی طنز ادبیات آمریکا یادداشتها محبوبترین جدیدترین ام سلمان 1400/9/14 داستان یک بچه قورباغه که میخواد هر چیزی باشه جز یک قورباغه... دلایلی که پدر برای بچه قورباغه میاره چندان جالب نیستن، تصاویرش رو هم نپسندیدیم، طراحی فضا نداره و دور شخصیتها اکثرا خالیه. برای سه، چهار سال مناسبه. البته مواردی مثل خوردن آشغال و حشره در متن به کاررفته. گرگ قصه هم عملا همهچیز میخوره به جز قورباغه. 0 4 مریم علویان 1403/7/15 قورباغه کوچولو نمیخواهد قورباغه باشد. اینکه با احساس خطر از جانور دیگری بودن در مقابل گرگ، به قورباغه بودنش راضی میشود دلیل کافی اما سستی بود برای تغییر خواسته دادن. 0 0 میم صالحی فر 1402/4/21 قورباغه کوچولویی از قورباغه بودن خسته شده و می خواد یه حیوون دیگه باشه، مثلا گربه، خرگوش، جغد یا خوک. یه قورباغه بزرگتر هم کنارش هست که همراهیش می کنه و دلیل میاره براش که نمی تونه قورباغه نباشه 0 1 زهرا توکلی 1402/7/30 بچه قورباغهای که نمیخواهد قورباغه باشد و قورباغه بزرگتری که تلاش میکند او را قانع کند. کتابی تصویری دربارهٔ پذیرش خود . تصاویر کمی مایهٔ طنز دارند و به نظرم مخاطب بالای سه سال را با خود همراه میکند و میخنداند. 0 7