معرفی کتاب مامان دوست دارم اثر سپیده خلیلی کتابکودک۷ تا ۹ سال مامان دوست دارم سپیده خلیلی و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222742379 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مامان دوست دارم، نویسنده سپیده خلیلی. لیستهای مرتبط به مامان دوست دارم مریم علویان 1403/4/19 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین میم صالحی فر 1403/5/22 لاک پشت کوچولویی از تخم بیرون آمده و دنبال مادرش می گردد تا او را بغل کندو به او غذا بدهد. اما هر حیوانی به تفاوت های لاک پشت با خودش اشاره می کند و لاک پشت را پس میزند. اما در اخر داستان مامان خرگوشه نخ هیچ شباهتی به لاک پشت کوچولو ندارد، او را مامان صدا زده و به او میگوید مهم این است که مامان بچه اش را دوست داشت باشد و بچه مادرش را و ما این گونه هستیم. مناسب برای ایجاد بستری برای صحبت پیرامون فرزندخواندگی 0 1 نصراللهی 1404/1/8 پایانش را خیلی دوست داشتم. ضرورت تالیف این کتاب برای کودک را نفهمیدم و به نظرم مخاطب خاص و درگیر مسئله دارد. اول کتاب به من در آستان ۴۰سالگی حس ترس و غم شدید دست داد. اسم اقای زین العابدین مرا کشاند برای خواندن کتاب. به نظرم خیلی خوب تمام شد چون می توانست ان سنگ به صدا دراید که کلیشه می شد ولی صدایی نیامد. استدلال های خرگوش مادرانه ای بود. توجه به تفاوت ها و بحث حیوانات هم جالب بود. 0 0 مریم علویان 1403/5/6 داستانی با موضوع فرزندخواندگی و فرزندپذیری که ضمن حفظ کردن فضای امنی در متن و تصاویر، احساسات مختلف پسزده شدن، تنهایی، گیجی و ناراحتی را بسیار زیبا در کنار امنیت و شادی به نمایش می گذارد. 0 0