موشه و درخت سیب موشه و درخت سیب یوشیو ناکائه و 3 نفر دیگر 3.9 20 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 24 خواهم خواند 0 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644320712 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1389/6/1 نسخههای دیگر نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توضیحات کتاب موشه و درخت سیب، نویسنده یوشیو ناکائه. یادداشتها محبوبترین جدید ترین فائزه شفیعی 1401/3/21 بهترین کتاب دوران کودکیام! 0 4 ام سلمان 1400/8/16 من همیشه قبل از خرید کتاب، کل کتاب رو می خونم که اگر مناسب نیست یا می دونم نرگس خوشش نمیاد، الکی هزینه نکنم. این کتاب رو که خوندم از داستان و متن قافیه دار و شعرگونه ش (که البته همیشه قافیه دار نیست) خوشم اومد، اما برعکس من نرگس این کتاب رو دوست نداره و من فکر می کنم دلیلش، سادگی تصاویر و بی رنگ بودنشه. کتاب بچه ها باید خوش آب و رنگ باشه. البته نرگس همیشه مجاز بوده روی کتاب هاش نقاشی کنه و خط بکشه، اما اصلا سراغ این کتاب نمی ره. 0 1 میم صالحی فر 1402/4/21 موش قصه ما در ارزوی داشتن یکی از سیب های روی درخت است که حیوانات مختلف می آیند و بدون توجه به او و هرکدام به روش خاص خود سیبی از درخت می چینند. موش تلاش می کند وش هایی مشابه آنان پیاده کند اما هر بار شکست می خورد. تا اینکه دوستی می آید و به روش خاص خود مشکل را برطرف می کند. شما چه راهی به ذهنتان می رسد؟ https://taaghche.com/book/67147/%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%87-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%A8 0 0 سوده عابدی 1402/7/2 کتاب به یاد موندنی و دوستداشتنی بچگیهام. برای بچههای خودم هم خوندمش 0 16 بهارا شیرازی 1403/5/16 مناسب ۲ سال به بالاست داستان خوب، ترجمه بد! متوجه نمیشم چه اصراریه با شعری که وزن درستی نداره، کتاب رو ترجمه کنند؟ نثر معمولی مگه چشه؟ شعر توی ذوق میزنه اما روند داستان جالب و همراه کننده است. پایان بندی هم کودکانه و غافلگیر کننده است. تصویرگری مینیمال و جذابی هم داره 0 1 ن/ لط؋ـے 1403/6/31 تصاویر مینیمال و متن موزون قصه و مسئلهی موش کشش زیادی داره سوق دادن شخصیت به سمت حل مسئله و نشون دادن اینکه هر کسی روش خاص خودش رو داره و لازم نیست اهدافت رو شبیه بقیه دنبال کنی و میتونی روش خودت رو ابداع کنی فوقالعاده بود اما من ترجیح میدادم که خود موش به راهحل برسه نه اینکه فک مسیح وار وارد قصه بشه و همهچی رو درست کنه 0 0 مریم علویان 1402/8/10 ترجمهی آهنگین متن به فارسی، از نقاط قوت کتاب است. سادگی و مینیمال بودن تصاویر امکان سپیدخوانی برای مخاطب فراهم میکند و در تمام متن جز نقطهی اوج به بعد تصاویر یک قدم از متن جلوتر هستند. از اوج داستان به بعد، کلمات وجود ندارند و تصاویر هستند که به تمامی، چگونگی حل مساله را بیان میکنند. ترجیح شخصی من این است که در درام، برای حل مساله، ناگهان ید بیضائی ظاهر نشود و اگر همراهیای با شخصیت اصلی وجود دارد، یا از ابتدا حضور داشته باشد و یا فقط در نقش مشاوری دور باشد. در این داستان فُکی اواخر قصه وارد که می شود که مشکل را حل میکند و شخصیت اصلی تصمیم گیری و انجام راه حل را خودش به عهده ندارد. 0 3