شرلوک هلمز ، جون دل شرلوک هلمز ، جون دل 3.7 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9786225914186 تعداد صفحات 117 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. لیستهای مرتبط به شرلوک هلمز ، جون دل ☆ ثنــــا ☆ 1403/5/8 کتاب های 1403 34 کتاب کتاب های که امسال خوندم 0 7 فاطیما 1403/9/27 شرلوک هولمز و چای در دمای پنجاه درجه ☕️ 5 کتاب از نویسندگان معاصر داستان های هولمز فقط دو نفر رو قبول دارم : یک آنتونی هووریتس و دو ، ابراهیم رهای خودمان با آن قلم تند و شیرینش:))) 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین عین راء 1403/6/26 جلد سوم از مجموعه شرلوک که مثل بقیه مجلدات شرلوک، به جذابیت بقیه کارهای نویسنده نبود. نویسنده سعی کرده کمی فرهنگ قومی قبیلگی زندگی کردن را به چالش بکشد و از مصدق تعریف کند. همین. 0 0 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1402/3/20 سومین جلد از مجموعه داستان های شرلوک هلمز که طی سفری در زمان به تهران دهه ۵۰ شمسی میاد. درباره کتاب در جلدهای قبلی گفتم اما نکته ای که هست نمیدونم چرا در مقدمه این کتاب ، تعداد جلدها رو ۴ تا عنوان میکنه ، این درحالی یه که در مقدمه دو جلد قبلی ، تعداد جلدها رو ۶ تا ذکر کرده بود. شاید از چاپ ۲ جلد آخر منصرف شده باشه. این جلد هم مثل دو جلد قبلی همون حال و هوا رو داره و از طنز خاصی هم برخورداره. نویسنده نمیدونم چرا در یک فصل شروع به کوبیدن چپ ها میکنه که ربطش به کتاب رو خیلی نمیفهمیم و بعد کلی مرثیه برای مصدق میخونه که خب کسی در بزرگی مصدق و کاری که کرده شکی نداره و در نهایت موضوع کتابه که روی قتل های ناموسی ، مخصوصا در جنوب کشور ، میچرخه که جالب و خوندنی و در نوع خودش تاسف آوره. کتاب در قطع جیبی منتشر شده و در یک نشست میشه خوند و سرگرم شد. 0 23