معرفی کتاب تا همیشه دوستت می مانم اثر هاناای هریسون مترجم شبنم حیدری پور تا همیشه دوستت می مانم هاناای هریسون و 1 نفر دیگر 3.8 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004626514 تعداد صفحات 12 تاریخ انتشار 1398/8/12 توضیحات کتاب تا همیشه دوستت می مانم، نویسنده هاناای هریسون. داستان حیوانات کتاب کودک ادبیات داستانی ادبیات آمریکا کتاب مصور دهه 2010 میلادی لیستهای مرتبط به تا همیشه دوستت می مانم مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/6/2 مهارت دوستی (پذیرش تفاوتها) 11 کتاب داستانهایی دربارهی دوستی با دوستانی که ویژگیهایی متفاوت دارند، پذیرش آنها و انعطافپذیری با دوستان 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/9/2 دوست ماندن یک مهارت جدی است و مهم است جدا از اینکه هیچوقت دوستمان را مسخره نمیکنیم، هوای او را هم داشته باشیم. تصاویر کتاب بانمک بود. 0 0 فاطمه نجار 1400/10/22 کتاب زاویه ی دید متفاوتی درباره ی دوستی ارائه میکند ، در دوستی توجه طرفین به محاسن همدیگر و بی توجهی به اشکالات بسیار مهم است . ضمن اینکه نباید اجازه داد هر کسی در رابطه ی دوستی ما دخالت کند و ما را تحت تاثیر قرار بدهد . تصویرگری کتاب عالی و داستان بسیار جذاب است ، کتاب مناسب گروه سنی ب است ( اما همه از خواندنش لذت خواهند برد ) 0 4