معرفی کتاب ابر شلوارپوش اثر ولادیمیرمایا کوفسکی مترجم مدیا کاشیگر کتابعمومیادبیاتشعرشعر جهان ابر شلوارپوش ولادیمیرمایا کوفسکی و 1 نفر دیگر 3.9 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 7 ناشر شیوا شابک 0000000089944 تعداد صفحات 67 تاریخ انتشار 1370/2/1 نسخههای دیگر نشر مینا توضیحات کتاب ابر شلوارپوش، نویسنده ولادیمیرمایا کوفسکی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین بیتا 1404/4/3 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. حس اشعار ولادیمیر مایاکوفسکی بینظیره این کتاب من رو یاد روزهای اول دانشجوییام در تهران میاندازد. زمانیکه برای اولین بار فصل پاییز دور از خانه و خانواده ام بودم. عصرهای پاییزی که زیر درختان خوابگاه مینشستم صدای کلاغهارا گوش میدادم و شعر میخواندم. انگار همین دیروز بود ... 0 0 پیمان قیصری 1402/5/21 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. سخت ترین ترجمه شاید برگدان شعر باشه و کار هرکسی نیست. فقط معنای کلمات نیست که باید ترجمه بشه بلکه باید حس شاعر منتقل بشه. در این کتاب حس و حال شعر اصلی منتقل شده بود؟ بیش از هفتاد در صد شعر ها خیر. چطور باید به کتابی که میدونی شعر جذابی داره ولی مجبوری ترجمه ی غیر جذابش رو بخوبی باید نمره داد؟ این کتاب با این ترجمه 2 0 0 محمد خزائی 1400/11/17 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. اینقدر ترجمه دور است که آدم احساس یخ زدگی میکند اما به هرحال خواندنی است 0 0