معرفی کتاب قهرمانان المپ: نشان آتنا اثر ریک ریوردان مترجم فرزام حبیبی اصفهانی

ناشر
بهنام
9786007132029
1398/4/10

کابوس هاى وحشتناک و پیشگویى هاى مبهم براى هفت نیمه ایزد نوجوان معنایى جز رویارویى با خطر ندارد.

گائه آ مادر زمین، در حال بیدار شدن است که اگر چشمانش را بگشاید از دنیا چیزى باقى نمى ماند. با تمام کینه اى که بین دو اردوگاه رومى ها و یونانى ها وجود دارد؛ به پرسى، جیسون، آنابت، هزل، لئو، فرانک و پایپر اعتماد مى کنند تا ناجى دنیا باشند. در این میان آنابت مأموریت دیگرى هم دارد، اینکه مجسمه باستانى آتنا را هم بیابد.

در طول راه با نمسیس در یوتا روبرو مى شوند. باکاس را در کانزاس ملاقات مى کنند، فورسیس را در آتلانتا و آفرودیت را در چارستون مى بینند. ملاقات هایى که همگى سرشار است از وحشت، دلهره و البته لحظاتى پرهیجان و گاهى هم خوش.

با اینکه نیمه ایزدان از تمام اسلحه ها و مهارت هایشان استفاده مى کنند و از جان و دل مایه مى گذارند، اما....

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به قهرمانان المپ: نشان آتنا

پست‌های مرتبط به قهرمانان المپ: نشان آتنا

این یاداشت
          این یاداشت رو  یکم  دارم دیر مینویسم چون جلد چهارم رو هم تموم کردم😂

بحث از این قراره که  دختر آتنا  عزیزمون  طبق درخاست مادرش باید بره دنبال 《 نشآن آتنا 》 و انتقام مادرش رو بگیره.
و تمرکز این جلد  رو این دختر و  نشان آتناس
اینکه کجا و چجوری و ... بماند.

شما موقع خوندن این کتاب  یه هیجان متفاوت رو حس میکنید ، شاید خیلی از چیز ها رو درک نکنید

مثلا چرا کم کم داره حوصله سر بر میشه
چرا اینجا اینکارو کردن
  اون کارو کردن  و...
 ولی وقتی به پایان این کتاب نزدیک میشید  هیجانش بیشتر میشه ،لذت خوندنش بیشتر میشه  و پایانش شما رو دیونه میکنه که باید جلد چهارم رو  همین الاننننننن بخونم و بفهمم بعد این قضیه چی میشه و ..

طبیعتا این جلد هم یه نکته های منفی ای  داشته
و اتفاقاتی میفته که شما رو شاید متحیر کنه
ولی کم کم وقتی به جلد های بعدی برسید  براتون شفاف میشه و اگه این  تعجب ها و اتفاقاتی که این جا رخ نمیداد  میشه گفت جلد چهار و مخصوصا پنج  تقریبا نوشتنشون هیچ فایده ای نداره و تمامی داستان  به 《 نشان آتنا 》 بستگی داره

بازم هم قطعا میگم این مجموعه رو از دست ندید قطعاا  ارزش خوندن داره

👀✌️