معرفی کتاب مینوی خرد اثر ژاله آموزگار مترجم احمد تفضلی کتابعمومیادبیاتمتون کهن مینوی خرد ژاله آموزگار و 1 نفر دیگر 4.7 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر توس شابک 9789643152802 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1398/3/20 نسخههای دیگر نشر توس توضیحات کتاب مینوی خرد، گردآورنده ژاله آموزگار. بریدۀ کتابهای مرتبط به مینوی خرد MrRavi 1404/1/30 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.7 2 صفحۀ 49 پرسید دانا از مینوی خرد که کدام سرور [...] بدتر است؟ مینوی خرد پاسخ داد که آن سروری بدتر است که نتواند کشور را ایمن و مردمان را بی ستم دارد. 0 0 MrRavi 1404/1/31 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.7 2 صفحۀ 55 و آن تنها آرزویی که اورمزد خدا از مردمان انتظار دارد این است که «مرا بشناسید، چه هر که مرا بشناسد، از پس من آید و به خشنودی من کوشد.» و آن تنها آرزویی که اهر من از مردمان انتظار دارد این است که «مرا نشناسید»، چه می داند که هر کسی آن بدکار را بشناسد، از پس آن بدکردار نرود و هیچ گونه نیرو و یاری از آن مردم بدو نرسد. 0 1 MrRavi 2 روز پیش مینوی خرد ژاله آموزگار 4.7 2 صفحۀ 41 و مرد کاهل ناشایستهترین مردم دانسته شده است. چه از دین پیداست که آفریدگار اورمزد برای مردم کاهل غلّه نیافرید. 0 0 MrRavi 1404/1/30 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.7 2 صفحۀ 28 پرسید دانا از مینوی خرد که کدام کار نیک مهتر و بهتر است؟ مینوی خرد پاسخ داد که مهترین کار نیک رادی و دوم راستی و ازدواج با نزدیکان و سوم گاهنبار و چهارم (مراسم) «هماگ دین» را اجرا کردن و پنجم پرستش ایزدان و مهمانی مسافران کردن و ششم برای هر کسی نیکی آرزو کردن و هفتم نیک چشمی نسبت به نیکان. 0 0 پستهای مرتبط به مینوی خرد آروشا دهقان 1403/4/10 چو آرش که بردی به فرسنگ تیر 2 37 یادداشتها محبوبترین جدیدترین MrRavi 1404/1/30 «به نام و نیرو آفریدگار اورمزد و امشاسپندان، سروران خوب نیکوکار، و همه ایزدان مینو و گیتی، به بخت نیک و فال خوب، مینویسم «دادستان مینوی خرد» را به کام ایزدان». اندرزنامه ای بسیار زیبا و آموزنده، که کمی هم من رو با اسطوره های ایرانیِ با ریشه و البته «بهدینِ مزدیسنان» یا به نام امروزش دین زرتشت آشنا کرد. این کتاب در انتها شامل یک بخش هست که تمام شخصیت ها و مراسمات و ... ای که در کتاب اسم برده شده رو خوب توضیح میده و واقعا آموزنده، جالب و جذابه. 0 0 محمدامین محبعلی 1402/10/8 درود خداوند بر روان پاک مرحوم احمد تفضلی. این ترجمه هم معتبر و معیار و علاوه بر آن برای عوام قابل فهم است. ترجمههای دیگری بعد از این ترجمه منتشر شدند که برخی احتمالاً برتری دارند اما همچنان پرمراجعهترین اثر همین ترجمه است. کتاب مینوی خرد از آثار ارزشمند ایران باستان است که نکات نغزی برای زندگی امروز ما هم دارد. 0 9