معرفی کتاب به زبان کبوترها اثر کیلا نوئل مترجم غزل یزدان پناه کتابنوجوانداستانیعلمی تخیلی به زبان کبوترها کیلا نوئل و 3 نفر دیگر 4.7 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 19 خواهم خواند 4 ناشر پرتقال شابک 9786222740108 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب به زبان کبوترها، تصویرگر سیلیا کرمپین. لیستهای مرتبط به به زبان کبوترها مآلیس. 1404/4/16 با مفهومترین کتابهایی که میتونید بخونید.🕊 8 کتاب با خوندن این کتابها مفاهیم زیادی بهتون منتقل میشه و باعث میشه به انسان بهتری تبدیل بشید(: 0 11 آگاتا هولمز 1404/2/28 نخواندهها 39 کتاب یه نگاه به خودم و کتابهام کردم و دیدم اووووه چقدر کتاب نخونده دارم. به جای اوناهم میرم از کتابخونه با دوستام کتاب امانت میگیرم. فهرستشون میکنم و ببینم میتونم بعدا یه برنامهای بچینم برای مرتب کردنشون =)... 0 11 زهرا پارسا 1403/10/9 تا نصفه خوندم و ادامه ندادمش/: 5 کتاب خبخبخب توی این لیست کتابهایی رو گذاشتم که تا یه جاهاییش رو خوندم و اصلا دلم نمیخواست ادامهشون بدم. شما این کتابا رو خوندین؟ با من هم نظرین؟ آیا بهم پيشنهاد میدین ادامهاش بدم؟ 0 1 زهرا پارسا 1402/8/29 پیشنهاد نمی کنم! 9 کتاب کتاب هایی که بنظرم محتوایشان توی ذوقم خورد و انتظار بیشتری ازشان داشتم. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا میکائیلی 1403/10/7 رمان شیرینی بود. داستان دختربچهای که با کبوترها بزرگ میشود و برای نجات جان عزیزترین کبوترش مجبور میشود با انسانها روبرو شود. او نه زبان انسانها را میفهمد نه از ساز و کار زندگی و قوانین آنها سردرمیآورد. و زنی که با کبوترها مهربان است و دلسوز دخترک. برای بچههای رمانخوان و پُرخوان ۹ سال به بالا خوب است. هیچ نکتهی سانسوری ندارد! 0 1 -اخگر 4 روز پیش خیلی کتاب ناز و قشنگ و پر مفهومی بود. شخصیتپردازی و فضاسازی خوبی داشت. فقط زیاد تصوری از شخصیتها نداشتم. ژانرش رئالیسم جادویی هست به خاطر همین روند آرومی داره. ممکنه برای بعضیا موردپسند نباشه. ولی خب من دوستش داشتم این روند رو. مفهومی که بنظرم داشت این بود که فرقی نمیکنه پیش چه کسی بزرگ شده باشی وقتی کسی بهت عشق میورزه، وقتی با محبت باهات رفتار میکنه اون شخص رو خانواده خودت میدونی. و در مورد تالی هم نشون داد هنوز آدمهای خوب تو این دنیا هستن شاید تعدادشون کم شده باشه ولی هنوز وجود دارن. داستان قشنگی داشت پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید.🕊 0 2