امپیریوم: خشم زاد (بخش دوم)

امپیریوم: خشم زاد (بخش دوم)

امپیریوم: خشم زاد (بخش دوم)

کلر لگرند و 1 نفر دیگر
3.2
4 نفر |
3 یادداشت
جلد 2

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

5

خواهم خواند

6

ناشر
ویدا
شابک
9786225649415
تعداد صفحات
308
تاریخ انتشار
1402/1/1

توضیحات

        هزاران سال قبل، قدیسان پیروز جنگی مقابل فرشتگان شدند، اما فرشتۀ پیشگو چنین گفت: «دو ملکه به‌پا خواهند خاست، یکی از نور و دیگری از خون.»
هویت رییِل داردن آشکار می‌شود. او یکی از دو ملکۀ موعود است؛ اما کدام یک؟
رییل به‌قصد آنکه ثابت کند ملکۀ خورشید و نور است، باید در هفت آزمون عنصری پیروز گردد... البته اگر پیش از آن در آزمون‌ها کشته نشود!
هزاران سال بعد، رییل برای الیانا فراکورا، شکارچی جایزه‌بگیر، چیزی جز افسانه‌ای بعید نیست. الیانا به امپراتوری جاودان خدمت می‌کند، با این حال، برای حفظ خانواده‌اش دست فرمانده شورشیان سرخ‌تاجی را می‌فشارد؛ هرچند به‌زودی می‌فهمد شرارتی که در دل امپراتوری نهفته است، وحشتناک‌تر از آن است که تصورش را می‌کند.
رییل و الیانا با هزار سال فاصله درگیر جنگی کیهانی‌اند. 
جنگی که مشخص می‌کند جهان یکپارچه غرق خون خواهد شد یا غرق نور...
      

لیست‌های مرتبط به امپیریوم: خشم زاد (بخش دوم)

یادداشت‌ها

Elias

1403/7/5

          کتاب:#خشم_زاد ( جلد اول مجموعه امپیریوم)
نویسنده: کلر لگرند
مترجم: زهرا چفلکی
تعداد صفحات: ۶۱۶
ژانر: فانتزی حماسی
سال انتشار: ۲۰۱۸ 
ناشر: کنار ( ویدا) 
خلاصه داستان: 
هزاران سال قبل قدیسان بر فرشتگان پیروز شدند، اما فرشته‌ی پیشگو خبر از امدن دو ملکه داد یکی از نور و دیگری از خون. سالها بعد رییل دختری با قدرت خارق العاده در پی امتحان و ازمون قدرتش و هزار سال بعدش الیانا دختری آدمکش در پی محافظت از خانواده و کشف مادرش، سرگذشتشان به هم وصل کننده گذشته و اینده شد تا داستانی از خون و نور و خشم رقم بخورد.
بررسی: 
کتاب روایت دو دخترِ، رییِل و الیانا که در فاصله یک هزاره با هم زندگی میکنن و هر فصل از دید اونا با زبان دانای کل بیان میشه؛ هر کدوم به نوعی در گیر سرنوشتشون میشن. رییل دختری که با قدرتی خارق‌العاده به دنیا امده و الیانا قاتلی که برای زندگی دست و پا میزنه. سرنوشت این دو با اینکه با فاصله هزار سال از هم زندگی میکنن به هم گره خورده.
داستان روند نسبتا تندی داره و خواننده رو تقریبا از فصل اول کتاب درگیر میکنه.
سر اغاز هر فصل یک متن به صورت شعر، نامه یا نقل قولی از یه شخصیت داخل دنیای کتاب هست. نویسنده با کمک اینا خواننده رو نسبت به اتفاقاتی که در گذشته افتاده( مثل شعرها یا نقل قول ها) اگاه میکنه و یا یه دید از شخصیت‌هایی میده که داخل فصل‌ها ما دیدگاهشون رو نداریم( این رو به نوعی میشه ضعفم دونست. به شخصه ترجیح میدادم فصلی هم از زبان پدر لودیوین باشه).
جهان سازی کتاب خوب بود اما نویسنده میتونست خیلی قوی ترش کنه( دنیای کتاب قابلیت داشت که واقعا یه کار خفن بزرگسال ازش بیرون کشید اما خب نویسنده  در حد فهم خواننده و اطلاعات لازمه برای داستان بسنده کرده.) 
اما شخصیت پردازی کتاب. (اگر بخوام نقطه قوتی از داستان بگم قطعا شخصیت پردازی کتابه) اطلاعات دنیای کتاب به صورت فلش بک وسط فصل ها یا از زبان کاراکترها به خواننده داده میشه.
شخصیت پردازی پله پله و در روایت داستان کامل میشه و خواننده تک تک با قسمتهای مختلف گذشته و افکار کاراکتر ها اشنا میشه.
رییل با راز دردناک بچگیش و پنهان کردن قدرتی سرکش و پدری نامهربان و دلی عاشق و خشمش.
الیانا با اجبار به قاتل بودن و حفاظت از خانواده اش و دلتنگی برای مادر و رهایی و خشمش.
سایمن با حفظ راز و نگهداری خودش و .
کورین با خواستن ازادی و به دست اوردن قدرت و خشمش از سرکوب.
و شخصیت های فرعی از فراری ها و شورشی ها با خشمشون، کاراکترهای کتاب خشم زاد رو تشکیل میدن. کتابی که واقعا سراسر از خشم بود و همه جاش میشد خشم و درد کاراکترها رو از بی عدالتی حس کرد. 
رمنس داستان به شدت اندازه بود نه کم که ایراد داستان بشه نه زیاد که بر داستان قالب باشه. 
در کل با یه کار فانتزی خوب طرف هستید که شخصیت پردازی خوب و دنیا سازی ( که میتونست خیلی قوی باشه) قابل فهم با چاشنی رگه هایی از مسیحیت خود ساخته نویسنده، طرف هستید.
        

1

مُحیصا

1402/9/29

          بخش دوم نسبت به بخش اول هیجان بیشتری داشت.( نه اینکه بخش اول هیجانی نداره هاااا)
داستان کتاب به نظرم خوب بود. روند داستان هم کند و حوصله سربر نبود و پر از اتفاقات و ماجراهای جالب بود. حتی یه لحظه هم نتونستم زمینش بذارم.(نمودار روند مطالعه م به خوبی این مطلب رو نشون میده.)
ولی با اینکه کتاب فانتزیه ولی دنیاپردازی آنچنانی نداره ( مثلا دو شخصیت اصلی داستان در هزار سال فاصله با هم زندگی میکنن ولی تفاوت زندگی این دو قهرمان در دو عصر متفاوت به خوبی نشون داده نشده؛ تنها تفاوت مثلا اینه که مردم هزارسال پیش توانایی جادو و کنترل عناصر رو داشتن ولی مردم حال این توانایی رو‌ ندارن.)ولی از طرفی این ممکنه برای یه سری افراد که می‌خوان تازه ژانر فانتزی رو شروع کنن مفید باشه چون میتونن بهتر باهاش ارتباط بگیرن.
شخصیت پردازی شخصیت های اصلی و مکمل هم خیلی خوب ساخته و پرداخته شده بود ( به شخصه خودم با کاراکترهای این مجموعه که خیلی خوب ارتباط گرفتم)
از نظر ترجمه هم خیالتون راحت باشه. ترجمه خانم چفلکی برای این مجموعه عالیههه به قدری روون ترجمه کردن که من مخاطِب  معمولی متوجه کیفیت بالای ترجمه می شدم.
خلاصه امیدوارم شما هم بخونین و مثل من حسابی ازش لذت  ببرین؛)))))
        

27