معرفی کتاب تحریرهای رود اثر سیدحمیدرضا برقعی تحریرهای رود سیدحمیدرضا برقعی 4.6 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 ناشر شابک 9786009600700 تعداد صفحات 43 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب تحریرهای رود، شاعر سیدحمیدرضا برقعی. لیستهای مرتبط به تحریرهای رود مریم محسنیزاده 1404/4/17 کاروان کتاب حسینی (مناسب محرم و صفر🏴) 28 کتاب ﴿عالم همه در طواف عشق است و دایرهدار این طواف حســـین﴾ در این لیست مجموعه کتابهای مناسب ایام محرم و صفر آورده شده. برای راحتی در انتخاب، کتابها با توجه به موضوع یا نوع نگارش دستهبندی شدهاند. ◾️(۱) نگرش تاریخی و روایت عاشورا: قیام حسین (ع)، فتح خون، هفت شهر عشق، در اوج غربت. ◾️(۲) تحلیل عاشورا: سلام بر خورشید، عاشورا. ◾️(۳) سخنرانی: حسین وارث آدم، سفر شهادت. ◾️(۴) شخصیتهای عاشورا: کربلا به روایت دیگر، خادم ارباب کیست؟، پدر عشق پسر. ◾️(۵) مقتل: لهوف علی قتل الطفوف. ◾️(۶) روایت، داستان و رمان: کآشوب، رهیده، پنجرههای تشنه. ◾️(۷) فیلمنامه و نمایشنامه: روز واقعه، هفتادوسومین نفر. ◾️(۸) اقتباس: موهای تو خانهٔ ماهیهاست. ◾️(۹) شعر و مرثیه: منظومه ظهر روز دهم، با کاروان نیزه، آغاز روشنایی آیینه، تحریرهای رود. ◾️ (۱۰) زنان عاشورایی: زینب فریاد فرمند. ◾️(۱۱) روضه و زیارت: ادب حضور: آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء. ◾️ (۱۲) اربعین: قدم عاشقی. ◾️(۱۳) کودک و نوجوان: خیمهٔ ماهتابی، چرا؟چرا؟چرا؟، داستان آن عزیز خدا. پ.ن: این لیست براساس کتابهایی که خواندم تنظیم شده و به مرور بر آن افزوده میشود. کاش بهخوان این قابلیت را داشت که در قسمت ضمیمه کردن کتابها، میتوانستیم دستهبندی داشته باشیم. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین طه بینا 1403/9/17 شاعر سبب بی نیازی توصیف کتاب هست ... ❣️ 0 1 فرجانه خبازیان زاده 1403/12/19 و وای از فصل نهم، علی اصغر ع ... خیلی پیشنهادش میدم *من نسخهی صوتی رو از نوار شنیدم 0 0 مریم محسنیزاده 7 روز پیش "تحریرهای رود" گزیدهٔ اشعار عاشورایی از سیدحمیدرضا برقعی است. شعرها دربارهٔ امام حسین علیهالسلام، کربلا، اُسرا و علیاصغر هست و در قالبهای مثنوی، نو و ... سروده شده. نسخهٔ چاپی کتاب را پیدا نکردم و بهناچار نسخهٔ صوتی را گوش کردم و از شنیدنش لذت بردم. از واژهها بوی کربلا به مشام میرسید و نویسنده خیلی خوب با استفاده از عناصر آیینیِ مرتبط و جانبخشی به اِلمانهایِ کربلا، اشعاری حماسی و آیینی سروده بود. نمونهای از ابیات دلنشین کتاب: _ شاعر شکستخوردهٔ طوفان واژههاست _ در خون کشید قافیهها را، حروف را ازبس که گریه کرد تمام لهوف را _ قسم به معنی لایمکنالفرار از عشق که پر شدهاست جهان از حسین سرتاسر _ میان خاک کلام خدا مقطعه شد میان خاک الف، لام، میم، طا، ها، سر حروف اطهر قرآن و نعل تازهٔ اسب چه خوب شد که نبودست بر بدنها سر _ دلم هوای حرم کرده است، میدانی دلم هوای دو رکعت نمازِ بالا سر _ اِرباً اِربا شده چون برگِ خزان میریزی کاش میشد که تو با معجزهای برخیزی _ نسیمی آشنا از سوی گیسوی تو میآید نفسهایم گواهی میدهد بوی تو میآید ... جهان را زیر و رو کردهست گیسوی پریشانت از این عالم چه میخواهی همه عالم به قربانت مرا از فیض رستاخیز چشمانت مکن محروم جهان را جان بده، پلکی بزن، یا حیّ و یا قیّوم خبر دارم که سر از دِیْر نصرانی درآوردی و عیسی را به آیینِ مسلمانی درآوردی ... تو را تا لحظهٔ آخر نگاه من صدا میزد چراغی شعلهشعله زیر باران دست و پا میزد _ بیوفایی به رگ و ریشهٔ آن مردم بود قیمت یوسف زهرا دو سه مَن گندم بود _ عصر این جمعهٔ دلگیر وجود تو کنار دلِ هر دلِ بیآشفته شود حس تو کجایی گل نرگس؟ 0 3