عباس کیارستمی (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ) عباس کیارستمی (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ) لاله جعفری و 1 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه گسترش فرهنگ و مطالعات شابک 9786225500020 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب عباس کیارستمی (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ)، نویسنده لاله جعفری. عمومی لیستهای مرتبط به عباس کیارستمی (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ) رعنا حشمتی انسانهای کوچک آرزوهای بزرگ 17 کتاب وقتی این اسمها رو میبینم یا درموردشون میخونم یه اشکی در چشمام جمع میشه. از دیدن آدمهای (مثلا) کوچکی که کارهای بزرگ انجام دادن در جهان. و تصویرسازی این مجموعه رو هم خیلی دوست دارم. برای یکجا جمع شدن این مجموعه :) 5 166 یادداشتها محبوبترین جدید ترین امیررضا سعیدینجات 1402/11/9 بسم الله یکی از جذابیتهای کتاب برایم نوع تصویرسازی اش بود. البته جنس روایت هم به نظر مکمل خوبی برای این تصویر سازی بود. عباس کیارستمی را دوست نداشته و ندارم چرا که معتقدم او دغدغه جامعه خود را نداشته است. در روزگاری که جنس دغدغه مردم از جنس درد و خون و غم بوده او خانه دوست کجاست میسازد و این دقیقاً یعنی عدم درک اقتضای زمان. 0 4 فاطمه شاهواری 1403/3/17 کیارستمیِ لطیف😍🌾 2 13