معرفی کتاب بچه های کارون اثر احمد دهقان کتابعمومیزندگینامه و سفرنامه بچه های کارون احمد دهقان 3.2 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 31 خواهم خواند 7 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786001755569 تعداد صفحات 242 تاریخ انتشار 1395/12/25 توضیحات قصه گروه های رزمنده نوجوانی است که بسیار زود با جنگ آشنا شدند و در نهایت نیز به پیروزی های بزرگی چون آزادسازی خرمشهر دست یافتند. بریدۀ کتابهای مرتبط به بچه های کارون سیده زهرا ارجائی 1402/8/25 بچه های کارون احمد دهقان 3.2 2 صفحۀ 208 جنگ، همین است دیگر. همه این بچه ها داوطلب بودند که بمیرند اما شهر آزاد شود، که شد... 0 0 سیده زهرا ارجائی 1402/8/24 بچه های کارون احمد دهقان 3.2 2 صفحۀ 147 هر بار تراش قاتل را دست میگرفتم، نگاهم میافتاد به سوسماره که همچنان سرش را بالا گرفته بود و میخواست یک چیز جدید برایم تعریف کند. کم کم نوک مداد داشت به سوسمار نزدیکتر میشد و من داشتم با دستهای خودم، سوسمارم را از بین میبردم. برای همین، مشق ننوشتم و معلم دعوایم کرد و کتک خوردم ... ... اینطوری شد که عزیزترین کسم را در آن زمان، با سری کم بالا آورده بود تا خوب بتواند ببیندم و با هم حرف بزنیم، تراشیدن. اول یک کم از دمش کوتاه شد. خیلی گریه کردم ولی به خودم امیدواری دادم بالاخره بیشتر تنش باقی مانده؛ مخصوصاً سر بالا آوردهاش و چشمهای خوشگل و دهن نیمهبازش. یک کم دیگر از دمش را تراشیدم و باز یواشکی گریه کردم و به خودم امیدواری دادم. این چنین شد که جلوی چشمهام، مدادم کوتاه و کوتاهتر شد و یک روز که به خودم آمدم، دیدم که سوسمار خوشگلم نیست که نیست. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین کوثر دماوندی 1401/11/18 امتیازم سه و نیم هستش. کتاب روون و خوشخوانی هستش برای معرفی به نوجوانان مناسبه. و البته تجربه شخصی من میگه از خوندن هر کتابی که راوی بین ده تا شانزده سال سن داشته باشه پشیمون نمیشید 0 15 عسکری فضل اله نژاد 1403/2/10 آقای دهقان قلم خوبی در توصیف جنگ دارند. از ایشان چندکتاب در گذشته خوانده بودم . در کل بدک نبود! 0 0