معرفی کتاب زنی پشت پنجره اثر ای.جی. فین مترجم نورا نواپور نوجوانداستانیکارآگاهی زنی پشت پنجره ای.جی. فین و 2 نفر دیگر 4.4 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 14 ناشر البرز شابک 9786009876037 تعداد صفحات 436 تاریخ انتشار 1399/10/14 توضیحات کتاب زنی پشت پنجره، مترجم نورا نواپور. ادبیات آمریکا فهرست برترین رمان های قرن 21 دهه 2010 میلادی ادبیات داستانی داستان جنایی فهرست برترین رمان های تریلر پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز داستان معمایی لیستهای مرتبط به زنی پشت پنجره Kosar 1403/10/4 جنایی معمایی هایی که اخرش شکه میشی 7 کتاب تو این لیست سعی کردم چند تا معمایی جنایی خوب اخرش شکه کنندست و داستان خوبی دارن رو جمع کنم امیدوارم شما هم مثل من از خوندشون لذت ببرین شیفت شب و سرقت در شش ماه و بانوی سایه ها رو صد در صد بهتون توصیه میکنم❤️ 0 9 فرشته سقوط کرده؛ 1403/4/26 قاتلِ جلو چشمت. 19 کتاب قاتلی که جلو چشمت حرکت میکنه ولی بازم نمیتونی شناساییش کنی!(ژانر جنایی) به غیر از کتابایی که من اضافه کردم کتابای دیگه ای هم هستن که من باهاشون آشنا نیستم خوشحال میشم شما معرفیش کنید:) 22 136 Hani 1403/2/10 1402 72 کتاب ♡ 3 15 یادداشتها محبوبترین جدیدترین میکُو 1403/9/26 از اون دسته از کتاباست که هر صفحه باعث میشه یه راز برملا بشه و برای باز کردن گره معما ، نمیتونی ازش دست بکشی! برخلاف نوشتههای فریدا مک فادن(نمیخوام توهین کنم🫣) به هیچ عنوان نتونستم گناهکار رو حدس بزنم. روایت دوگانهی کتاب در واقع طوری بود که حتی منِ خواننده هم به چشمام شک داشتم چه برسه به شخصیت های کتاب!😄 ولی برخلاف تصور این ۴۰۰ صفحه به هیچ عنوان پِرتی نداشت و اضافهگویی نبود..بلکه جامع و کامل و چند روایت در یه کتاب نوشته شد #بخوانیدولذتببرید 0 12 sepid 1402/5/25 حتی تا 3/4 ابتدایی کتاب هم قصد داشتم رهاش کنم ولی الان که تمومش کردم، برخلاف نظرات منفی بقیه، کتاب نه تنها زیاده گویی نداشت بلکه اگه تا آخرش رو دنبال میکردن متوجه میشدن که تک تک جزئیات به نظر حوصله سربر طول روایت برای درک موقعیت و اوج داستان لازم بودن، اگه به بررسی بیماری روانی علاقه دارین بیشتر ازش لذت میبرین چون در زمینه جنایی رمان های خیلی بهتری هست. 0 5 حسین دهلوی 1402/5/31 روی جلد نسخهای که من دارم نوشته: شگفتانگیز، عجیب و غریب، دوستداشتنی و حیرتانگیز، نوآور هزارهی جدید . جداً عالی بود و از خواندن واژه واژهاش لذت بردم.ترجمه هم روان و خوب بود (ترجمه خانم راضیه مرادی) 0 1 دراکو 1402/7/9 واو🤍👍🏻 0 2