معرفی کتاب آغاز فلسفه اثر هانس گئورگ گادامر مترجم عزت الله فولادوند عمومیفلسفهپدیدارشناسی و تحلیلی (قرن ۲۰) آغاز فلسفه هانس گئورگ گادامر و 1 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 6 ناشر هرمس شابک 9789643630652 تعداد صفحات 202 تاریخ انتشار 1393/12/12 توضیحات کتاب آغاز فلسفه، نویسنده هانس گئورگ گادامر. ادبیات آلمان ادبیات واقع گرایانه تاریخی دهه 1990 میلادی یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدقائم خانی 1402/3/25 . به چشم سقراط، عالم زبان دارای واقعیت بیشتری است تا تجربه مستقیم و بیواسطه. پس همان طور که مطابق تشبیه مشهور، به خورشید نمیتوان مستقیم نگریست، بلکه باید آن را از طریق انعکاسش در آب مشاهده کرد، هرکس بخواهد از طبیعت حقیقی چیزها مطلق شود، در logoi زودتر به وضوح و روشنی دست خواهد یافت تا از راه تجربه فریبنده حسی. افلاطون اصرار دارد که هر فرضیه باید با توجه نتایجش روشن شود، و انتقاد خود از دشمنان منطق را بر این اساس استوار میکند. اگر از آشکار ساختن محتوای مفهوم کوتاهی کنیم، بحث درباره آن بیثمر است. هنگام کاربرد الفاظ و دلایل، گیج و سردرگم شدن آسان است. شگرد سوفسطائیان این است که در احتجاج، همین سردرگمی را هدف میگیرند. از سوی دیگر، هر قدر محتوای فرضیه بازتر شود، باورپذیری آن از طریق مشاهده افزایش مییابد. استدلالی که بر طبق آن، علت مساوی «ایده» قرار میگیرد، از همین جا آغاز میشود. مبدأ آن، ایدههای امور زیبا و نیک و بزرگ و مانند آن است. زیرا زیبا و نیک و بزرگ نیز از تجربه به دست نمیآیند. هایدگر بسیاری چیزها را به شیوهای جدید دیده و نه تنها امکانهای نویت تفکر برای ما به وجود آورده است، بلکه همچنین امکانی ایجاد کرده که متنهای فلسفی مأثور و نیز هنرها خود با ما سخن بگویند. گویی فضایی نو با آمدن او آغاز شد. البته باید تصدیق کرد که راهیابی در این فضای نو و تعقیب راه خویش، کار آسانی نیست. به این جهت، میخواهم بگویم که همانگونه که افلاطون، افلاطونی نبود، هایدگر را نیز نمیتوان مسئول هایدگریها دانست. 0 1