راهنمای مصور سفر زیارتی عراق راهنمای مصور سفر زیارتی عراق سیداحمد علوی و 7 نفر دیگر 4.3 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 1 ناشر نشر معروف شابک 9789648275872 تعداد صفحات 588 تاریخ انتشار 1395/12/4 توضیحات کتاب راهنمای مصور سفر زیارتی عراق، پدیدآور ابراهیم جعفری بهاری. لیستهای مرتبط به راهنمای مصور سفر زیارتی عراق رضوان کاشیساز 3 روز پیش کتابهایی برای سفر به کربلا 5 کتاب کتابهایی که فکر میکنم پیش از سفر به کربلا، باید خواند.... 0 0 مریم زارعی 1403/5/7 طریق العشق 25 کتاب کتابهایی با حال و هوای پیادهروی اربعین 4 17 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کمیل 1401/3/12 این کتاب در اولین سفرم به عتبات عالیات توسط یکی از دوستان قبل از سفر به بنده معرفی شد. تهیه کردم و تقریبا یک دور مطالب را قبل از زیارت خواندم. توصیهی من این است که اگر به زیارت عتبات مشرف میشوید، «حتما» این کتاب را تهیه کنید. اما تنها به این کتاب بسنده نکنید! «حتما» در کنار این کتاب، مفاتیحالجنان را هم به همراه داشته باشید و در هر عتبه و مقامی که میروید، به مفاتیح نیز مراجعه کنید. قطعا کتاب مفاتیحالجنان از این کتاب ار نظر محتوای ادعیه و اذکار و کیفیت زیارات جامع است. مزیت این کتاب در تصویر کردن یک دید تاریخی برای مخاطب است که قطعا برای یک زائر دانستنشان واجب است. استفاده از آن صرفا در کنار کتاب شریف مفاتیحالجنان در سفر به عتبات عالیات توصیه میشود. بسیار توصیه میشود. 0 4 محمدرضا خراسانی زاده 1400/11/16 از بهترین راهنماهای سفر به عتبات عالیات عراق. اطلاعات خیلی خوبی همراه با تصاویر مربوط به نجف و کربلا و کاظمین و سامرا و بغداد در این کتاب گردآوری شده است و همچنین ادعیه و زیارات متناسب با هرمکان مقدس نیز در آن با صفحه بندی و فونت و چاپ خوبی آمده است 0 2 حمید درویشی شاهکلائی 1403/2/17 راهنمای خوبی برای سفر به کشور عراق است نسخه مختصری هم از آن تهیه شده که برای پیادهروی اربعین و نیمه شعبان مناسب است 0 1 یاس 1402/6/22 خیلی کتاب خوبیه این کتاب رو داشته باشی دیگه نه نقشه میخوای نه متن زیارات حتی کلمات مورد نیاز زائر هم توش داره و درباره همه چیز توضیح میده 0 2