معرفی کتاب چین دادن زمان اثر مادلین لنگل مترجم صدیقه ابراهیمی

چین دادن زمان

چین دادن زمان

مادلین لنگل و 1 نفر دیگر
3.4
14 نفر |
7 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

23

خواهم خواند

20

شابک
9789641750833
تعداد صفحات
248
تاریخ انتشار
1388/5/7

توضیحات

        خانم «چیستان»، «کیستان» و «کدام»، سه پیرزن عجیب، در خانه ای به نام خانة دیوها زندگی می کنند. آنها به ظاهر ترسناکند، زیرا لباس های شبیه جادوگرها می پوشند. اما «چارلز» معتقد است که آنها می دانند پدرش کجاست. در یک شب توفانی و تاریک، این سه پیرزن عجیب همراه با چارلز و خواهرش «مارگریت» و دوستشان «کالوین» راهی سفری دور و دراز بین سیارات دوردست می شوند تا پدر مرا پیدا کنند و از آن مهم تر دنیا را نجات دهند. در داستان علمی تخیلی حاضر شرح این سفر به تصویر کشیده شده است.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چین دادن زمان

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به چین دادن زمان

یادداشت‌ها

روشنا

روشنا

1403/6/27

          این کتاب رو به پیشنهاد زدلایبری عزیزم خوندم که خداوند سایش رو از سرمون کم نکنه ⁦(⁠*⁠˘⁠︶⁠˘⁠*⁠)⁠.⁠。⁠*⁠♡⁩
چین خوردگی در زمان با نام اصلی a wrinkle in time، اولین جلد از *پنج‌گانه‌‌ی زمان*، یک مجموعه‌ی علمی-تخیلیه.
مگ یه دختر نوجوانه که نسبت به ظاهرش حس خوبی نداره و فکر می‌کنه زشته. ضمن این که بی‌قراره و نمی‌تونه با هم‌سالانش خوب ارتباط برقرار کنه. برادرای دوقلوش این‌طوری نیستن، ولی یه برادر کوچک‌تر به اسم چارلز والاس هم داره که مثل خودش عجیب و غریبه، فهم عمیقی از آدما و وقایع داره ولی برعکس مگ آروم و خویشتن‌داره. پدر و مادر مگ دانشمندن و پدرش مدتیه برای انجام ماموریتی از پیششون رفته. در این کتاب، بعد از وقوع اتفاقاتی، مگ همراه با چارلز و یه دوست دیگش به سفری برای نجات پدرشون میرن.
داستان جالبی بود و تخیل زیبایی داشت :) 
ولی سرعت اتفاقات یه‌کم تند بود و به نظرم جا داشت توضیحات بیشتری داده می‌شد. حس می‌کنم برای دوران خودش نوآوری خوب و زیادی داشت؛ اما امروزه در اکثر تم‌های کتاب، مثل سفر در زمان یا کنترل ذهن، کتابای خیلی جذاب‌تر دیگه هم داریم. اما فکر می‌کنم هنوزم فانتزی جالبی برای کودکان و نوجوانان باشه.
برام جالب بود که در این کتاب اعتقاد به خدا هم وجود داشت و حتی یه جاهایی حرف از عیسی مسیح هم زده می‌شد :) چون یادمه وقتی بچه بودم، از کتابای نویسندگان ایرانی خیلی خوشم نمیومد و حجم عقاید تو ذوقم می‌زد (شاید انتخابای نادرستی داشتم) و تو کتابای خارجی هم همیشه به این فکر می‌کردم که چرا خدا و فکر به معنای زندگی و فراتر از روزمره و اینا در کتاب جایی نداره؟ (حالا در حد تصورات بچگی خودم قطعاً 😂) ولی تو این کتاب خیلی به اندازه و در حد یک بچه‌ی معمولی به این موضوعات هم پرداخته شده بود.
        

11