معرفی کتاب منظومه ظهر روز دهم اثر قیصر امین پور منظومه ظهر روز دهم قیصر امین پور 4.6 13 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 2 ناشر سروش شابک 9789643765620 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1388/10/28 توضیحات کتاب منظومه ظهر روز دهم، شاعر قیصر امین پور. لیستهای مرتبط به منظومه ظهر روز دهم مریم محسنیزاده 1404/4/17 کاروان کتاب حسینی (مناسب محرم و صفر🏴) 25 کتاب ﴿عالم همه در طواف عشق است و دایرهدار این طواف حســـین﴾ در این لیست مجموعه کتابهای مناسب ایام محرم و صفر آورده شده. برای راحتی در انتخاب، کتابها با توجه به موضوع یا نوع نگارش دستهبندی شدهاند. ◾️(۱) نگرش تاریخی و روایت عاشورا: قیام حسین (ع)، فتح خون، هفت شهر عشق، در اوج غربت. ◾️(۲) تحلیل عاشورا: سلام بر خورشید، عاشورا. ◾️(۳) سخنرانی: حسین وارث آدم، سفر شهادت. ◾️(۴) شخصیتهای عاشورا: کربلا به روایت دیگر، خادم ارباب کیست؟، پدر عشق پسر. ◾️(۵) مقتل: لهوف علی قتل الطفوف. ◾️(۶) روایت، داستان و رمان: کآشوب، رهیده، پنجرههای تشنه. ◾️(۷) فیلمنامه و نمایشنامه: روز واقعه، هفتادوسومین نفر. ◾️(۸) اقتباس: موهای تو خانهٔ ماهیهاست. ◾️(۹) شعر و مرثیه: منظومه ظهر روز دهم، با کاروان نیزه، آغاز روشنایی آیینه. ◾️ (۱۰) زنان عاشورایی: زینب فریاد فرمند. ◾️(۱۱) روضه: ◾️(۱۲) کودک و نوجوان: خیمهٔ ماهتابی، چرا؟چرا؟چرا؟، داستان آن عزیز خدا. پ.ن: این لیست براساس کتابهایی که خواندم تنظیم شده و به مرور بر آن افزوده میشود. کاش بهخوان این قابلیت را داشت که در قسمت ضمیمه کردن کتابها، میتوانستیم دستهبندی داشته باشیم. 0 4 مونا حلاج 1404/4/7 امام حسین (ع) | برای محرم و همیشه 35 کتاب محرم بهواسطهی محرم بودنش و تمام امتیازاتش بهعنوان یک ماه عزیز حرام! فرصت خوبی برای شناختنِ بیشتر محبوبِ خدا و قد کشیدن همراه اوست. فرصتی برای اینکه با کتابها هم عزاداری کنیم و هم بزرگ شویم. پ.ن: سعی کردم کتابهایی را لیست کنم که یا خودم خواندهام و خوب بودند یا از اهلش شنیدهام خوبند. کتابها شامل مقتل، زندگینامه، داستان، اعتقادیاند که متناسب با نیاز و سلیقهتان بخوانید. 0 22 محمدامین اکبری 1403/4/24 ده کتاب عاشورایی 10 کتاب ده کتاب شعر و داستان برای مطالعه در ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) 3 24 نرگس حمیدی پور 1402/8/27 روایتهای عاشورایی برای نوجوانان 5 کتاب در جستوجوی کتابهایی هستم که یا روایتهایی نوجوانانه از عاشورا داشته باشد یا متناسب آنها باشد. فعلاً اینها اینجا بماند تا بهمرور ویرایشش کنم. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه تنها 1402/5/10 همیشه این موقع از سال، انگار کتاب چنگی به قلب آدم می اندازد و برای نمی دانم چندمین بار آدم را وادار به خواندن می کند. البته خواندن نه، گوش دادن! هر بار که پای این شعر می نشینم، حرف های تازه ای میشنوم! قلم شاعر، پر از کلامِ جان نشین است. روحشان قرین رحمت باد با خود این صدا را برد و صدای او به سقف آسمان ها خورد باز هم برگشت: «هست آیا یاوری ما را؟» 0 4