معرفی کتاب حاج قاسم اثر نرجس شکوریان فرد حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.9 28 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 81 خواهم خواند 13 ناشر عهد مانا شابک 9786227146066 تعداد صفحات 107 تاریخ انتشار 1399/8/1 توضیحات کتاب حاج قاسم، نویسنده نرجس شکوریان فرد. بریدۀ کتابهای مرتبط به حاج قاسم نمایش همه فاٰطمهزهرا 1402/12/29 حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.9 6 صفحۀ 88 " خدایا تو خودت موسی را از نیل عبور دادی، ما را هم عبور بده. " پ.ن: چه عبارت قشنگی حاج قاسم گفتن، به جانم نشست.. 0 9 اَبـــرک☁️🤍 1404/5/31 حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.9 6 صفحۀ 6 0 2 اَبـــرک☁️🤍 1404/6/1 حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.9 6 صفحۀ 17 0 3 komeil 1403/6/15 حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.9 6 صفحۀ 64 0 2 لیستهای مرتبط به حاج قاسم نمایش همه اَبـــرک☁️🤍 1404/6/1 قشنگترین کتابهای زندگینامه شهدا 7 کتاب شهدا،بهترین الگوهایی هستن که میتونیم داشته باشیم، اَبــرک توی این لیست بهترین کتابهای زندگینامه شهدا رو معرفی میکنه☁️ 0 5 𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮 1404/5/2 ماجراهای سال ۱۴۰۴💝 36 کتاب به نام خدا این لیست کتابهایی ست که در سال ۱۴۰۴ خوانده ام و به مرور آپدیت می شود. این لیست صرفا برای این است که خودم بدانم چقدر مطالعه داشتم و بین شان خوب و بد زیاد است. (دو کتاب اول از سال ۱۴۰۳ شروع شده بودند و در ۱۴۰۴ تمام شدند.) بسیار پشیمانم که از اول سال این لیست را درست نکردم چرا که ترتیب برخی را فراموش کردم. زهرا.م. پنجشنبه ، ۲ مردادماه ۱۴۰۴ 2 18 فاطـمة ⋆ 1404/2/27 از اول 1404 چی خوندم =)؟ 100 کتاب اول خدا بعد چشمام کمک میکنن و ویرایش میشه 💖😂 * 4 32 محمدجوادساجدی 1404/2/27 کتاب های ۱۴۰۴ 22 کتاب این لیست برای به اشتراک گذاشتن کتاب هایی هست که امسال مطالعه میکنم... 0 6 پرسفونه 🇮🇷 1404/1/23 دراپ شدگان 19 کتاب اصلا معادل فارسی دراپ کردن چیه؟ به هر حال این لیستی از کتابایی هست که از یک جایی به بعد تصمیم گرفتم دیگه مطالعشون رو ادامه ندم ... لیست خیلی بلند بالایی هست و کم کم هرچی یادم اومد یا در اینده دراپ کردم رو بهش اضافه خواهم کرد. 6 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین کتاب خوب 1403/2/9 مجموعۀ دوجلدی کتاب «حاج قاسم» روایتگر زندگی و رشادتهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از زمان تولد، دوران دفاع مقدس، جنگ با داعش تا شهادت است. هر کتاب، چندین روایت زیبا و کوتاه را از زندگی شهید عزیزی مینگارد که قلب مردم مؤمن و آزادۀ جهان، مملو از خاطرات اوست. این کتاب شامل چهل راه پندآموز است که با زبانی ادبی و داستانی از زندگی ۶۳ سالۀ حاج قاسم روایت شده است که با تمام سادگیشان معنای عمیقی در خود جای دادهاند. نویسنده در این آثار بیانی شیرین، روان، زبانی ادبی و شاعرانه دارد که خواندن خاطرات را شیرینتر کرده است. هر روایت و خاطرۀ کوتاه، یک بُعد از ابعاد وجودی این انسان بزرگ را نشان میدهد. اخلاص، بندگی، مردمی بودن، شجاعت، غیرت و ولایتپذیری از جمله صفات برجستۀ سردار سلیمانی است که با خواندن خاطراتش حسرت از دست دادن او بیشتر مشخص میشود. 0 0 مهدی 1401/3/30 خاطراتی که در این کتاب نقل شده، مطالب خاص و ناگفتهای نیستند؛ مطالبی هستند که در اینترنت بهوفور دربارۀ حاجقاسم وجود داره و تعدادی از اون مطالب، البته بدون رعایت قواعد ارجاعنویسی در این کتاب عرضه شده. در انتهای هر خاطره، دلنوشتهای از نویسنده آورده شده است. بهنظرم نوشتههای خانم نرجس شکوریانفرد خیلیاحساسی و ضعیفه. هرجا هم از حالت دلنوشته خارج شده و صورتِ استدلال بهخود گرفته، باز هم سست و کممایه است. بعضی فرازهاشم کلاً پرتوپلاست. البته در نسخۀ عربی کتاب، گویا نشر عهد مانا بهدرستی برخی مطالب اضافی و زوائدِ این دلنوشتهها رو تعدیل و حذف کرده. با ارفاق، یکونیم ستاره. 0 1 محدثه انجم شعاع 1403/5/11 بسیار زیبا نوشته شده است . ۳۰ راه و ۳۰ ماجرا و ۳۰ نتیجه گیری . حتما باید روی کتاب فکر و تحلیل کرد . یک نتیجه گیری در آخر هر داستان که راهنمایی برای رفتن راه درست در زندگی است . #شهید-زندگی -کن 0 0 صدیقه سادات فلسفیان 1402/9/18 کتاب نکته ی جدیدی نداشت همان خاطراتی که در کتابهای دیگر هست و مشهور هستند ولی کار نویسنده را هم نپسندیدم نوع جهت گیری و حرفای زیر متن جالب نبود چرا که اجازه برداشت مخاطب از خاطره و تلنگری که میشد با فکر خودش برداشت کند را در قالبی که نویسنده دوست داشت زیرش نوشته شده بود 1 5 نگار دین پژوه 1403/8/28 چه قدر حیف که این کتاب خاطرات رو بدون سند و آن هم با دل نوشته های نچسب آورده شده بیشتر شبیه دفترچه دل نوشته نویسنده است 0 0 سقا علمدار 1402/1/13 اولین کتابی بود که از خاطرت حاج قاسم عزیز خوندم به همین خاطر دوستش دارم. البته حجم کتاب و تعداد خاطرات خیلی کم بود ولی برای آشنایی اولیه با ایشون ، مفیده. «حاج قاسم» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/71208 0 0