معرفی کتاب کلیدهای رفتار با کودک دوساله اثر مگ زویبک مترجم سارا رئیسی طوسی

کلیدهای رفتار با کودک دوساله

کلیدهای رفتار با کودک دوساله

مگ زویبک و 2 نفر دیگر
3.8
8 نفر |
6 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

28

خواهم خواند

7

شابک
9789646181595
تعداد صفحات
206
تاریخ انتشار
1399/4/31

توضیحات

        
لجبازی کودک دو سال و نیمه

کودک در این سن، منفی باف، لجوج و سرسخت است. اگر مادر بخواهد با عجله لباس او را تنش کند، کودک فریاد می زند: «خودم می خواهم بپوشم» و اگر پدر به او بگوید: «لباست را بپوش» خواهد شنید که می گوید: «می خواهم مامان لباس تنم کند.» اگر مادر به طرف او رود بابا را می طلبد و به عکس اگر بابا به طرفش برود، مامانش را می خواهد. او در دنیایی از تضاد سیر می کند. و این کلمات بر زبان او جاری است: «می کنم .. نمی کنم .. می خواهم .. نمی خواهم .. می توانم .. نمی توانم .. بله .. نه»

انتخاب های او چند تایی است و در هر دقیقه نوعی را می پسندد. اگر متنوع باشد همه را طالب است اگر جلوی او را نگیرند، ممکن است مدت ها از یک سمت به سمت دیگر حرکت کند. اگر مادر به او بگوید: «مربا می خواهی» می گوید «نمی خواهم» اما به محض اینکه مربا کنار گذاشته شود، او مربا می خواهد. مشکل مادر برای تربیت او ، این است که باید حتی الامکان او را در مسیر یک طرفه قرار دهد. کارهای روزانه را خودتان انتخاب کنید و فرصت انتخاب به او ندهید. وقتی می خواهید او را با خود به بیرون ببرید، در حالی که از تفریح در بیرون برایش سخنرانی می کنید لباس تنش کنید. اگر از او برای بیرون رفتن ، اجازه بخواهید، کلاهتان پس معرکه است. به هر قیمت که می دانید از پرسشهایی که او باید چواب «نه» را ادا کند، پرهیز نمایید. به او زیاد فرصت انتخاب ندهید. اگر این فرصت را داشته باشد، مطمئن باشید که از فرصت خود راضی نیست.

      

لیست‌های مرتبط به کلیدهای رفتار با کودک دوساله

یادداشت‌ها

          خیلی خوب بود و برای من همچنان مفید بود. هرچند نکات تکراری هم زیاد داشت. خصوصا اون فصلی که درمگرد رفتار های ذاتی صحبت میکرد که یه جاهاییش عینا مثل کتاب کلید های رفتار با کودک یک ساله بود.
با این حال برای من مفید بود و از خیلی قسمت هاش یادداشت برداشتم . یه قسمت هاییش رو هم دلم میخواد بدم به افراد دیگه ای که بچه این سنی دارن بخونن تا بدونن باید چی کار کنن.
یکی از نکات جالبش برای من واکنش ما نسبت به بدرفتاری بچه بود. من خودم خشمگین میشدم و رفتارهای تند نشون میدادم. راهکار های کتاب رو که امتحان کردم ، هم ایمن تر بودن و هم خیلی بازدهی بهتری داشتن.
اون فصلی که درمورد انتخاب مهد کودک مناسب بود چقد جذاب بود. نمیدونم واقعا همچین مهد های خفنی میتونم دور و بر خودمون پیدا کنم یا نه. ولی داشتم فکر میکردم حتی خونه خودمون که بچه همیشه اینجا زندگی میکنه هم به این حد مناسب برای رشدش نیست. مثلا انواع بازی ها که مهارت های مختلفش رو پرورش بده، محلی که بتونه کار هنری کنه و کثیف کاری کنه و نگران شلختگی نباشه، جایی برای بالا پایین رفتن و پریدن و دویدن ( توی آپارتمان زندگی میکنیم. متراژ هم اونقدر زیاد نیست.) که خب میشه حداقل یک روز در میون بچه رو ببرم منظم بیرون تا بازی های حرکتی بیشتری بکنه. میبردمش قبلا هم. ولی نظم حاصی نداشت. فکر میکنم باید تو بولت ژورنالم صفحه ای برای نظم دادن به فعالیت ها و بازی های لازم بچم اختصاص بدم:)) برام ملال آور نیست. هیجان انگیزه دیدن رشد و یاد گرفتن مهارت های جدید توسط بچم.
خلاصه که از خوندنش لذت بردم. 
        

0