معرفی کتاب سولاریس اثر استانیسلاو لم مترجم صادق مظفرزاده سولاریس استانیسلاو لم و 1 نفر دیگر 3.1 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 5 ناشر فاریاب شابک 0000000058148 تعداد صفحات 314 تاریخ انتشار 1365/1/1 نسخههای دیگر نشر کتابسرای تندیس توضیحات کتاب سولاریس، نویسنده استانیسلاو لم. یادداشتها محبوبترین جدیدترین яσвεят 1403/3/9 کتاب باید جالب باشد اما من نتوانستم ارتباط کامل برقرار کنم با اینکه خوندمش از داستانش چیزی نمی تونم تعریف کنم چون ع ت سخت یجورایی محسوب میشه باید دوباره با دقت بیشتری و نوت برداری بخونمش 0 5 محمد صادق جوادزاده 1403/12/23 سولاریس از استانیسلاو لم یه علمیتخیلی فلسفیه که به مرزهای درک بشر از ناشناختهها، آگاهی، و ماهیت واقعیت میپردازه. کریس کلوین، روانشناس، وقتی به ایستگاه فضایی سولاریس میرسه، میبینه که دانشمندای اونجا دچار آشفتگی و ترس شدن. خیلی زود، خودش هم با چیزهایی روبرو میشه که نباید اینجا باشن. سولاریس دربارهی مواجههی انسان با ناشناختههاست، جایی که هیچ پاسخ قطعیای وجود نداره. شاید بعضی چیزا فراتر از درک ما باشن، شاید بیگانگان راهی برای ارتباط ندارن، یا شاید اصلاً نیازی به ارتباط با ما نمیبینن. از این اثر تا اونجایی که من اطلاع دارم، دو فیلم سینمایی ساخته شده که فیلم قدیمیتر، نسخه بهتریه. 😊 0 0