لاتاری عمومیداستان لاتاری شرلی جکسون و 4 نفر دیگر 4.4 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 0 ناشر غنچه شابک 9786007721056 تعداد صفحات 20 تاریخ انتشار 1394/3/24 توضیحات شرلی جکسون، نویسنده ی آمریکایی، در 14 دسامیر 1916 در سان فرانسیسکو متولد شد. به علت مخالفت جکسون با نوشتن زندگی نامه اش، اطلاعات زیادی در مورد جزئیات زندگی او در دست نیست... . یادداشتها محبوبترین جدید ترین امید بهبودی 1402/9/11 کوتاه، جالب و هیجان انگیز. یه داستان کوتاه که مطالعه اش نهایتا ده دقیقه زمان میبره و البته خوندش خالی از لطف نیست. شروع و پردازش خوب باپایانی فوق العاده یه داستان کوتاه متفاوت رو ساخته. 0 11 فعلا هستیم 1403/6/17 با توجه به فرضیه ای که شروع به خوندن کردم، تماماً شاد و دلچسب، و اما پایان کاملا غیرمنتظره، مطمئنم تا چند روز به این داستان کوتاه فکر کنم تا سعی کنم بفهمم نویسنده به چی فکر می کرده!🧐 ( سعی در اسپویل نکردن داستان کوتاهی با این ظرفیت واقعاً سخته). از صفحه اول تا آخرش ناراحت بودم همانطور که از عنوان پیداست، حدس میزدم که نباید همانند نام کتاب داستان شادی باشه چرا شرلی جکسون، خوانندگان را با عنوانی جذاب فریب می ده تا پایانی وحشتناک داشته باشد؟ اما داستان، مجموعه ای از آموخته ها را ارائه می ده، که ارزش چند بار خوندن داره! احساس کردم داستان، «مرتبط به خرافات و ذهنیتهای قبیله ایه»!! که نه یکی، بلکه همه مقصرند، در این عقیده! ای کاش نویسنده روی پایان کوتاه و سریع کار می کرد و آن را کمی دقیق تر می کرد. این اجازه رو به ما می داد که کمی قلب و ذهنمون آرومتر بشه! 😊 این داستان به خواننده کمک می کنه تا بهتر در مورد خرافات/شکست ها و علل اجتماعی آن فکر کند! جدی، من هرگز نمی تونستم در مورد پایان شیطانی قریب الوقوع اش حدس بزنم 😊 با تشکر ویژه، از یک دوست برای پیشنهاد داستان!! 0 0 яσвεят 1403/4/19 داستانی آنقدر به ظاهر کوتاه اما به غایت بلند لاتاری شرلی جکسون یک اثر پادآرمانشهری محسوب میشود که درون ان عده ای مردم خرافاتی دست به عملی جنایت آمیز می زنند نمونه ی که میشه اشاره کرد کتاب مرگ به وقت بهار ، مرسه رودوردا نیز همین روند رو در پیش داشت اما لاتاری شرلی جکسون چند گام بالاتره ، یک اینکه نویسنده زیاده گویی نمیکنه ، شما را گمراه نمیکنه مخاطبش رو به درستی شناخته پس با آغازی متناسب سیل روان و آرامی رو انتخاب میکنه در نهایت بخوانیدش بیشتر از ۱۰ دقیقه وقت نمی برد اما ده ها دقیقه شما را به فکر فرو می برد که چه زمان اسمتان توی قرعه در می آید؟ 0 1 سهیل خرسند 1401/9/13 داستان کوتاهی با شروع خوب، پرداخت عالی و پایانی سنکوپ کننده. به داستان کتاب ورود نمیکنم، چون آنقدر کوتاهه که پیشنهاد میکنم خودتان بخوانید. من فایل ایپابی که از رویش داستان را خواندم به همراه یک فایل پیدیاف که ترجمهی دستی و فارسی آن است و یک فایل ویدئویی فیلم کوتاهی که از داستان ساخته شده را در کانال تلگرام آپلود نمودهام، در صورت نیاز میتوانید آنها را از لینکهای زیر دانلود نمایید: فایل ایپاب داستان به زبان انگلیسی: https://t.me/reviewsbysoheil/468 فایل پیدیاف ترجمهی فارسی و دستی داستان: https://t.me/reviewsbysoheil/469 فایل ویدئویی فیلم کوتاهی که از داستان ساخته شده: https://t.me/reviewsbysoheil/470 سوم آذرماه یکهزار و چهارصد و یک 0 3