یاس کبود یاس کبود راضیه تجار 3.9 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 4 ناشر کتابستان معرفت شابک 9786227808896 تعداد صفحات 234 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یاس کبود، نویسنده راضیه تجار. بریدۀ کتابهای مرتبط به یاس کبود مغربی یاس کبود راضیه تجار 3.9 3 صفحۀ 10 0 1 لیستهای مرتبط به یاس کبود بهروز دلاور کتابهایی که در سال ۰۳ خوانده ام 38 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 17 زهرا قربانی قلجلو نخوانید بهتر است... 5 کتاب برای من جالب نبودند.👎🏻 با احترام به نویسندگانشون یا قلم گیرا نبوده یا داستان به نظر من مسخره آمده یا داستان جذابیتی نداشته تا خواننده را دنبال خودش بکشه تا آخر داستان و یا حتی داستان کشش داشته اما پایان بد روی کل ماجرا تاثیر گذاشته!😳 بعضی از این کتاب هارو به زور تموم کردم که نیمه کاره نباشن🙁 0 2 محمدتقی ریاحی رمان ایرانی 23 کتاب چه حس خوبی دارد خواندن متن های فاخری که میدانی به قلم هموطنت به نگارش درآمده اند. در اینجا ۲۳ اثر فاخر برایتان آورده ام که نویسندگانش اهل کشور خودمان هستند. کتاب هایی که میدانم پس از خواندنشان، حتما حتما احساس رضایت خواهید داشت 1 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهره توکلی سراوانی 1403/7/24 خب بالاخره بعد از حدود یک سال که از شروع کردن کتاب گذشت امروز سطر آخر رو هم خووندم و کتاب تموم شد. اول شروع یکم با متن و نثر نویسنده درگیر بودم که انگار روان نبود ولی خودم رو مجاب به خووندن میکردم و این مجاب کردن جواب نداد، تا اینکه برگشتم به دوران طلایی کتاب خووندن و این کتاب رو هم تموم کردم. عاشقانهای در دل تاریخ ، پسر شهید سید حکیم خراسانی عاشق دردانهی سرهنگ درگاهی شده که بعد از به تخت نشستن رضا خان و همراهی او در سفر ترکیه در پی اصلاح امور مملکتی میخواهد دخترش را از پیشگامان این اصلاحات قرار دهد ... 0 0 زهرا قربانی قلجلو 1403/3/31 دو و نیم ستاره رو به قلم ایشون و محتوای مفیدش دادم ولی پایان داستان افتضاح بود.😒 خیلی بد تموم شد. پایان باز بود ولی نه پایان باز خوب. آدم احساس می کرد سرکار بوده.😕 محتواش خوب و قلم خانم تجار بد نبود ولی کلا قلم ایشون خاصه. یکی از دوستانم هم یکی از کتاب های دیگرشان رو خونده بود اونم همین نظر رو داشت. 0 1 بهروز دلاور 1403/3/8 ﷽ یاس کبود روایتی از تاریخ است و عاشقی، داستان در دوران استبداد رژیم طاغوت میگذرد،سید مرتضی طلبه ای که روزها میرزابنویس نظمیه اس و دل در گرو دختر سرهنگ داده است با آقا سید حسن مدرس هم رفت و آمد دارد، تاریخ با طعم رمان، خواندنش لذتی دوچندان دارد،اسمنویسنده هم که بر کتاب میدرخشد،یاس کبود را باید خواند و از خط به خطش کیف کرد. 0 4