معرفی کتاب یاس کبود اثر راضیه تجار یاس کبود راضیه تجار 3.4 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 15 خواهم خواند 5 ناشر کتابستان معرفت شابک 9786227808896 تعداد صفحات 234 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یاس کبود، نویسنده راضیه تجار. بریدۀ کتابهای مرتبط به یاس کبود مغربی 1402/12/16 یاس کبود راضیه تجار 3.4 3 صفحۀ 10 0 2 لیستهای مرتبط به یاس کبود محمدتقی ریاحی 1402/12/8 رمان های تاریخی🇮🇷 49 کتاب تاریخ فقط وقایع را ثبت می کند، اما داستانها حقایق را. ✍️اشو (افتخار من است که زادهی ایران و ایرانیام! افتخار من است که میهنم پرورشگاه مردان غیور و زنان نجیب است...» 4 10 زهرا قربانی قِلِجلو 1403/3/30 نخوانید بهتر است... 8 کتاب برای من جالب نبودند.👎🏻 با احترام به نویسندگانشون یا قلم گیرا نبوده یا داستان به نظر من مسخره آمده یا داستان جذابیتی نداشته تا خواننده را دنبال خودش بکشه تا آخر داستان و یا حتی داستان کشش داشته اما پایان بد روی کل ماجرا تاثیر گذاشته!😳 بعضی از این کتاب هارو به زور تموم کردم که نیمه کاره نباشن🙁 و بعضی هم ارزش وقت آدمی را ندارند تا به اتمام برسند 0 4 بهروز دلاور 1403/1/14 کتابهایی که در سال ۰۳ خوانده ام 62 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 32 سیدمحمدصالح عامری 1403/12/26 همراهان ۱۴۰۳ 66 کتاب متنوع، پیچیده و متفاوت 0 1 ابرک☁️ 1403/9/30 ¹⁴⁰³ 48 کتاب جالب طور 0 14 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا قربانی قِلِجلو 1403/3/31 دو و نیم ستاره رو به قلم ایشون و محتوای مفیدش دادم ولی پایان داستان افتضاح بود.😒 خیلی بد تموم شد. پایان باز بود ولی نه پایان باز خوب. آدم احساس می کرد سرکار بوده.😕 محتواش خوب و قلم خانم تجار بد نبود ولی کلا قلم ایشون خاصه. یکی از دوستانم هم یکی از کتاب های دیگرشان رو خونده بود اونم همین نظر رو داشت. 0 1 زهره توکلی سراوانی 1403/7/24 خب بالاخره بعد از حدود یک سال که از شروع کردن کتاب گذشت امروز سطر آخر رو هم خووندم و کتاب تموم شد. اول شروع یکم با متن و نثر نویسنده درگیر بودم که انگار روان نبود ولی خودم رو مجاب به خووندن میکردم و این مجاب کردن جواب نداد، تا اینکه برگشتم به دوران طلایی کتاب خووندن و این کتاب رو هم تموم کردم. عاشقانهای در دل تاریخ ، پسر شهید سید حکیم خراسانی عاشق دردانهی سرهنگ درگاهی شده که بعد از به تخت نشستن رضا خان و همراهی او در سفر ترکیه در پی اصلاح امور مملکتی میخواهد دخترش را از پیشگامان این اصلاحات قرار دهد ... 0 0 بهروز دلاور 1403/3/8 ﷽ یاس کبود روایتی از تاریخ است و عاشقی، داستان در دوران استبداد رژیم طاغوت میگذرد،سید مرتضی طلبه ای که روزها میرزابنویس نظمیه اس و دل در گرو دختر سرهنگ داده است با آقا سید حسن مدرس هم رفت و آمد دارد، تاریخ با طعم رمان، خواندنش لذتی دوچندان دارد،اسمنویسنده هم که بر کتاب میدرخشد،یاس کبود را باید خواند و از خط به خطش کیف کرد. 0 5